Това е класическа комбинация от политическа атака и мафиотски методи.

...
Това е класическа комбинация от политическа атака и мафиотски методи.
Коментари Харесай

От ГЕРБ виждат комбинация от политическа атака и мафиотски методи за снимките и записа

Това е класическа композиция от политическа офанзива и мафиотски способи. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в ефира на утринния блок на bTV по тематиката със изтеклите фотоси и запис, които се свързват с премиера Бойко Борисов.
Няма никакво значение какво има на фотосите, значимо е да сграбчен вниманието, да ги демонстрираме. На премиера Борисов, на ГЕРБ това няма да подейства по този метод, уточни Манев. Ако това е спалнята, която се намира в държавната резиденция, до нея е ясно, че има достъп доста хора. Въпросът е кой е снимал министър председателят, до момента в който спи. Животът ни стана една кална история през която всеки гази. Ще излезе този, който е снимал, само че хората ще останат с тази гнусота, смята още Манев. Той прикани президентът Румен Радев да излезе и да отговори за НСО. Според Манев НСО не си е свършило част от работата, с цел да се появят такива неща за министър-председателя.
Припомняме, че на вчерашната конференция на Политическа партия ГЕРБ, министър председателят Бойко Борисов сподели, че Румен Радев го следи с дрон. Охраната на президента Радев спи дружно с моята защита. Не съм го казвал до момента, само че той мина границите и ще го кажа - той си разрешава да подвига дрон и да ме снима. Като кажа на защитата, че ще го смъква, той незабавно го стопира. Докарва ми го на терасата, пред хола, и аз като запитвам за какво се прави това на защитата, те споделят, че той го ръководи ", сподели още Борисов.
Господин Борисов не спирал да демонстрира, че обича оръжие. Това разяснява специалистът Тихомир Стойчев, някогашен шеф на ЦСБОП, в ефира на утринния блок на bTV. Той разяснява последните компроматни офанзиви против премиера Бойко Борисов.
Ако се окаже след време, че фотосите са монтаж, и това е неприятен знак, смята, Стойчев. Това са новите характерности на така наречен хибридна война. Не знам по кое време ги е чел учебниците на КБГ Борисов, само че в действителност тази офанзива може да бъде от вътрешните кръгове на Борисов или от съдружните сътрудници.
Според Тихомир Стойчев въпросите са ориентирани към Националната работа за защита. Всичко демонстрира, че същинският план да изградиш паралелни структури на НСО, е, че се страхуваш, стана ясно още от думите на специалиста. Той попита толкоз ли време имат хората на властта, че се облитат с дронове.
С държанието си властта сподели, че желае да подчинява службите за сигурност за себе си, сподели още Стойчев. По думите му новосъздаващата се конструкция за сигурност с измененията в закона има действителен риск да обезсмисли НСО. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР