Това е, както казах - демократична, европейска държава с работещи

...
Това е, както казах - демократична, европейска държава с работещи
Коментари Харесай

Кирил Петков отговори на президента за целувката с Борисов с провокации на службите

Това е, както споделих - демократична, европейска страна с работещи институции, а не със служби, които се чудят какви провокации да създадат, съобщи някогашният министър председател пред публицистите. 

Той означи още, че " последните дни са налице офанзиви против парламентарната република ".

" Нека е ясно - България е парламентарна република, европейска страна, демократична страна. Ние ще бъдем поръчител, че без значение от провокациите, тези аспекти на България ще останат. Днес ще работим да има едно демократично, работещо, постоянно държавно управление ", разгласи Петков, представен от Българска телеграфна агенция.

Междувременно Лена Бориславова от Политическа партия написа в профила си в обществената мрежа, че " някой " бял хакер " е хакнал страницата във Facebook на обединителя на нацията ( и на брачната половинка му) и гневно написа против образуването на постоянно държавно управление ".

" За малко да си помисля, че президентът в действителност желае да има още свои служебни държавни управления... и да няма постоянен бюджет ", отбелязва Бориславова и продължава:

" В прокуратурата работят като гневни - за 3 седмици свършиха повече работа в сравнение с за 3 години. Обявена е война на Народното събрание. Накъде? "

По думите ѝ към този момент е време да има правосъдна промяна.

" Не бива да имаме вяра, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях незаконни групи е дълготрайното решение. Защото те могат да се схванат всеки миг или да си намерят сурогат, а ние отново ще би трябвало да сме по площадите или на избори. Докато в същото време... въZрожденските сили и радините безредици ще не престават да стресират против демокрацията ", показва Лена Бориславова.

" Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим поддръжка за кабинета точно от ГЕРБ, само че! най-малко за момента в този парламент след тези изборни резултати друго болшинство за правосъдна промяна няма. След нови избори надали ще наподобява по-добре. Необходимо е постоянно държавно управление, което да се опита да реши проблемите на страната ", приключва поста си представителката на Политическа партия.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР