Това е физиономията на партия Възраждане и трябва да чакаме

...
Това е физиономията на партия Възраждане и трябва да чакаме
Коментари Харесай

Калфин: Протестът е провокация и показване на мускули

" Това е физиономията на партия " Възраждане " и би трябвало да чакаме занапред да се случват такива неща, не съм сюрпризиран от това, което направиха. Този митинг е провокация към жителите и към институциите в страната, с цел да покаже тази партия мускули ", разгласи Ивайло Калфин , изпълнителен директор  на Европейската фондация за възстановяване на изискванията на живот и труд и обществен и външен министър.

" Не знам някъде в Европа митингите против Covid ограниченията да са водени от някоя партия, още повече пък тя да ги приканва да разбият Народното събрание. Не бих правил прецизен паралел сред митинга в София и митингите в други страни ", добави той. 

Въпрос на персонален избор е дали някой желае да се имунизира, само че потенциалът на здравната система е публичен въпрос, посочи той. " Интересно ми е, в случай че се запълнят интензивните отделения в лечебните заведения, по какъв начин всички тези протестиращи ще обяснят на тези, които не могат да влязат в тях, че не би трябвало да има никакви ограничения против Covid-19 ", запита Калфин.

Според него в България ограниченията са оптимално хлабави, само че и смъртността е най-висока в Европа, а и в света.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР