Това е една от най-лесните и сполучливи рецепти за сладко,

...
Това е една от най-лесните и сполучливи рецепти за сладко,
Коментари Харесай

Най-вкусното сладко от череши, готово за 5 минути

Това е една от най-лесните и сполучливи предписания за сладко, което като се изключи че е апетитно, е и също толкоз потребно. Благодарение на късата термична обработка, плодовете резервират потребните си свойства и вкусови качества. Освен това си остават цели и е същинско наслаждение, когато с тях гарнираме чийз кейк, филия с масло или сме решили да си ги похапнем непосредствено от бурканчето.
Най-вкусното сладко от череши за 5 минути
Продукти, които ще са ни нужни:
• 1 кг череши
• 1 кг захар
• 4 с.л. лимонен сок
 Диетолог поучава по какъв начин да се предпазим от сладкото Диетолог поучава по какъв начин да се предпазим от сладкото
Австралийската диетоложка Джесика Сепъл показа способи да се оправи с апетита към сладкото, оповестява БГНЕС. Сепъл твърди, че съблюдава прочие..
Как да го приготвим?
Важно е да споменем, че тази рецепта се получава с съвсем всеки един плод, който сте решили да употребявате. С ягоди или боровинки също е неповторимо вкусно. Ако обаче сте избрали череши, имайте поради, че преди да преминете към значителната част, би трябвало да отделите костилките от плода.

След като го извършите, посипете количеството захар върху плодовете и оставете по този начин за едно денонощие.
През това време стерилизирайте бурканчетата и изварете капачките. Нека всичко да ви е готово, тъй че да можете да пресипете горещото сладко непосредствено в бурканчетата незабавно, щом е готово.
 Вредни ли са домашните сладка и мармалади? Вредни ли са домашните сладка и мармалади?
Мармаладът и плодовото сладко, заради своята плодова основа, се смятат от доста родители за по-малко нездравословен деликатес, за разлика от други..
Пресипете захаросаните плодове в тенджера и оставете на котлона до завиране. След това намалете градусите и оставете да къкрят още 5 минути.
Премахнете сладкото от котлона и разсипете в бурканчета. Подреждайте ги с капачките надолу и ги увийте в забрадка.

От един кг череши се получава близо 1 кг и 600 грама сладко, защото плодовете съдържат доста сок.
Подредете бурканчетата върху рафт на мрачно и изсъхнало място и всеки ден, щом ви се прияде нещо сладичко, се насладете на усета, който сами сте сътворили! Няма нищо по-приятно от това да похапваме вкусна и потребна храна, приготвена вкъщи.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР