Това е един отчаян опит за съставяне на правителство и

...
Това е един отчаян опит за съставяне на правителство и
Коментари Харесай

Политолог: Дали Гешев няма да се превърне в жертвеното агне, за да се реализира кабинета Габриел?

" Това е един обезверен опит за сформиране на държавно управление и търсене на вид това да се случи ". Това сподели пред радио " Фокус " политологът Атанас Радев по отношение на номинацията на ГЕРБ за министър председател Мария Габриел.

Според него настояването на оставката на основния прокурор води към една доста тежка мисъл за взаимозависимост сред прокуратурата, правосъдната и изпълнителната власт и в частност тази промяна да е залог за един предстоящ кабинет.

" Дали Иван Гешев няма да се трансформира в жертвеното агне, по тази причина да се осъществя кабинета “Габриел “? ", подмятна политологът.

По думите му различен е въпроса дали това няма да е символното филтриране на ГЕРБ и поемането в друга посока, заявявайки и искайки оставката на основния прокурор.

Той е безапелационен, че няма по какъв начин човек да не се замисли, че сред събитията в последните дни има някаква връзка и добави, че " в поредност от събития, които са меко казано парадоксални, се навързва пазел и изпадаме в гадания и хипотези по отношение на това какво се случва ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР