“Това е един от командните центрове на разузнаването на Хамас,

...
“Това е един от командните центрове на разузнаването на Хамас,
Коментари Харесай

Израел откри тунели на „Хамас” под Агенцията на ООН

“Това е един от командните центрове на разузнаването на " Хамас ", описа подполковник от израелската войска
Израелската войска разгласи,че са разкрили тунели на „ Хамас ” под щаба на Организацията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци. От мазето на постройката в Газа се влиза в цяла система от добре построени тунели, споделиха от армията.

Според Израел това е следващо доказателство, че Агенцията на Организация на обединените нации е подпомагала активността на терористичната организация. Няколко страни, измежду които главният спонсор на организацията - Съединените щати, оповестиха по-рано през годината, че стопират финансирането.

Скандалът тогава избухна след съмнения, че няколко служащи на организацията са взели участие в терористичния акт против Израел на 7-ми октомври. предава Нова Тв.

“Това е един от командните центрове на разузнаването на " Хамас ". От тези подземия са управлявали доста от бойните задачи. Тунелът е дълъг към 400 метра и се намира на дълбочина 20 метра. Над нас е централата на Агенцията на Организация на обединените нации ", съобщи Идо Арев, подполковник от израелската войска.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР