Това е един фалшив разговор за фейк Конституция. За нас

...
Това е един фалшив разговор за фейк Конституция. За нас
Коментари Харесай

Нинова отправи апел към президента Радев и му напомни, че пасивното поведение не помага

Това е един подправен диалог за фалшив Конституция. За нас е триумф, че накарахме вносителите на плана за Конституция да си признаят от трибуната, че сред първо и второ четене нито един от досегашните текстове няма да остане в този тип. Трети март се резервира като народен празник, по двойното поданство има разногласия, правосъдната промяна ще бъде изцяло прекроена, служебните кабинети ще бъдат уредени по различен метод... Всичко това през днешния ден беше безрезултатен труд и подправен спор. Това разяснява от коридорите на Народното събрание ръководителят на във връзка признатите на първо четене конституционни промени.

Нинова добави, че от ръководещото болшинство „ в този момент ще си играят и ще се пазарят “ за основополагащия закон в страната, разяснявайки, че имат разлики по отношение на двойното поданство и пълномощията на основния прокурор.

Тези текстове ние от не бихме подкрепили, само че във вторник от 11 часа организираме тук, в Народното събрание, среща с конституционалисти, адвокати и народни представители, които са основали в този момент настоящата Конституция в VII-ото Велико национално заседание. Това са мъдри и опитни хора, с помощта на които градим демократична, правова и обществена страна. Дано техните думи влеят малко разсъдък в главите на вносителите, сподели още Нинова.

Лидерът на социалистите разгласи още, че от са изпратили писмо до президента Румен Радев, с което го подканват да показа своя план за Конституция, който той анонсира още по време на летните митинги през 2020-а година.

„ Всеки, който има положително и рационално предложение за държавността и развиването на България, би трябвало да се включи в този развой. Пасивното наблюдаване няма да помогне на никого “, акцентира пред медиите.

Тя посочи, че е в подготвеност, когато се запознае с плана за Конституция на президента и в случай че утвърди част от текстовете в него, да го внесе в Народното събрание.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР