Това е човек, който е тръгнал от нулата, направил първия

...
Това е човек, който е тръгнал от нулата, направил първия
Коментари Харесай

Това Ще Промени Живота Ти! Ето Какво Различава Богатите От Бедните!

Това е човек, който е тръгнал от нулата, направил първия си милион $ на 24 години и сега съветва огромни вложители.

Ето и неговите наблюдения:

1. Бедните хора постоянно са скептично настроени. Те считат, че всичко е против тях, че светът е организиран незаслужено и че съумяват единствено безскрупулни и жестоки дейности. Богатите са оптимисти, те имат вяра в хората. Ще се учудите, в случай че узнаете какъв брой от тях оставят да вземем за пример незаключени къщите и колите си. Те считат, че могат да се доверят на положителното.

2. Бедните постоянно търсят провинен за неудачите си. Те се занимават с повода за тях, а не търсят решението. На подсъдимата пейка за тях са времето, събитията, държавното управление, околната среда. Така намират опрощение, че не са съумели в живота. Богатите осъзнават, че за всичко си има причина, само че не оставят нещата просто да се случат, а подхващат дейности в търсене на решение. И в множеството случаи съумяват.

3.Бедните хора обичат да допускат. Когато търсят някаква истина, те не желаят да стигнат до еня, а стопират до догатките. Например, в случай че се намират покрай звезда, те си споделят ” Тя е доста известна, няма да желае да приказва с мен ”, а не ревизират дали това в действителност е по този начин. Богатите в противен случай, търсят своята истина и задават въпроси непосредствено. Те могат да напишат писмо и до президента на Съединени американски щати и да му зададат верните въпроси, на които по-късно да получат отговори.

4. Бедните постоянно споделят „ Те ” и „ Тях ”. Така разпознават хората, от които зависят, които им заплащат за свършената работа. Но самите те са някъде отвън работата си, значи мъчно могат да съумеят и да създадат кариера в нея. Богатите употребяват „ Ние ”, те са част от протичащото се в живота им и не се дистанцират от него.

5. Бедните мислят, че парите са по-важни от времето. Те са склонни да продават своето време за пари и по този начин в никакъв случай не разпростират капацитета, който имат да работят за себе си. Богатите знаят, че времето е по-ценно от парите. Те търсят прекарвания, които купуват с пари и се любуват на времето, отделено за самите тях.

6. Бедните са склонни да имитират другите. Те виждат по какъв начин работи, облича се или приказва съумелият и се стремят да вършат всичко като него. Не си задават въпроса-а дали не мога аз да направя това или това по-добре. Богатите вършат тъкмо обратното- те търсят метод да реализират нещо, което другите не са постигнали или да създадат нещо по-добре от към този момент съумелите.

7. Бедните се оплакват, осъждат и подлагат на критика. Те са на мнение, че при тях нещата са по-зле в сравнение с при предшествениците им. Богатите обичат да се хвалят и да се любуват на постигнатото. Те обичат премиите, тъй като считат, че който бъде награден, след това прогресира.

8. Бедните търсят препоръки от дилетанти, свои познати и имат вяра на съвсем всичко, което чуват от тях. Не слагат под подозрение сходни препоръки, одобряват мнението като факт. Богатите търсят отговори от експерти. Те са се научили да мислят и независимо, само че когато не знаят нещо, питат който знае. Плащат за съвещания, само че по този начин имат разновидности за решение, което взимат сами.

9. бедните имат огромни тв приемници, богатите-големи библиотеки. Телевизията ти оказва помощ да избегнеш мисленето, книгите и публикациите те насочват да мислиш.

Не смятайте, че можете да забогатеете единствено като постъпвате като богатите хора. Но познанието за това по какъв начин те са съумели, ще е от изгода. Най-простия съвет е- в случай че си заобиколен от небогати хора, прави противоположното на това, което вършат те.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР