Това да сканираш бордната си карта и да влезеш в

...
Това да сканираш бордната си карта и да влезеш в
Коментари Харесай

Как да не бъдете лоши пътници по време на полет тази година

Това да сканираш бордната си карта и да влезеш в алуминиева тръба за няколко часа трансформира някои от нас в неспокойни пакостници, които слагат на тестване търпението и любезността на останалите.

Процесът на качване и слизане от самолета постоянно се трансформира в полесражение за пространство и комфорт, само че спазването на няколко елементарни правила, свързани със самолетния етикет могат да трансфорат този безпорядък в умерено пътешестване за всички на борда.

The Wall Street Journal напомня най-дразнещите неща, които пасажерите вършат по време на полет, отбелязвайки по какъв начин да ги променим, с цел да имаме по-организирано и умерено пътешестване.

1. Слагайте чантите си в вярната секция

Авиокомпаниите печелят луди пари от скъпите места с в допълнение място за краката. Едно от преимуществата, които те дават обещание, е особено място за багаж над главите. То не всеки път е добре обозначено, изключително когато там към този момент има други багажи, само че в случай че видите стикер, на който написа, че е непокътнато за Comfort Plus, Main Cabin Extra или Economy Plus, бъдете учтиви и продължете напред.

2. Управлявайте ръчния си багаж дейно

Обърнете внимание на известията на стюардесите, че би трябвало да поставяте единствено по-големите ръчни багажи в секциите над главите, с цел да има задоволително място за багажа на всички. Ако има място, откакто всички са се качили, чак тогава хвърлете там раниците, палтата, шаловете, чадърите и сувенирите.

3. Направете по този начин, че да седнете допустимо най-бързо

Никой не желае да стои зад вас, до момента в който вадите електрониката, слушалките, книгата, закуските, кърпичките и другите неща от раницата си. Можете да реорганизирате нещата си преди или след излитането.

4. Помислете два пъти, преди да помолите различен пасажер да си размените местата

Много от нас демонстрират схващане, когато самолетните компании желаят помощ в последния миг за настаняване на фамилии. Но не е ли безсрамно да настоявате да седнете до брачна половинка си, колегата си, или до най-хубавия си другар? В ерата на таксите, които плащаме на самолетните компании за опазване на елементарни места до пътеката или до прозореца, товаможе би е прекомерно.

5.Не гледайте филми и не играйте видеоигри без слушалки

Вашите съседи по място едва ли имат необикновен интерес към това, което сте планували за забавление по време на полет. Това важи и за децата в групата ви. Помислете за обкръжението си преди да решите да гледате нещо пумно, пикантно или пък дразнещо на преносимия компютър си.

6. Предупреждавайте хората, когато сте на път да наклоните седалката си

Уенди Маккинън, която живее на остров Принц Едуард, споделя пред WSJ, че едвам не си счупила китката през октомври, когато пасажерът пред нея внезапно наклонил седалката си. " Ръката ми просто се оказа на неверното място ", прибавя тя. Особено неприятно става, когато тъкмо стартирате да се храните и индивидът пред вас реши, че е време внезапно да се облегне обратно.

7. Изчакайте реда си да слезете от самолета

Етикетът за овакантяване на самолета повелява да се излиза проведено, ред по ред. Преминаването през трескавото овакантяване постоянно може да наподобява на безредна конкуренция. Въпреки това изчакването на реда ви, преди да излезете от самолета, не е просто въпрос на вежливост, а процедура, която подсигурява успеваемост и сигурност.

Бързането да излезете първи може да наруши потока, да провокира запушване в тесните пътеки и да забави процеса за всички. Освен това, при положение на незабавна евакуация, проведеното слизане от самолета може да има решаващо значение за бързото обезопасяване на пасажерите и екипажа.

Търпението да изчакате реда си освен рационализира процеса, само че и способства за по-безопасно и проведено прекарване за всички на борда.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР