Това, че вотът на недоверие срещу правителството на Кирил Петков

...
Това, че вотът на недоверие срещу правителството на Кирил Петков
Коментари Харесай

Иван Ченчев, БСП: Трябва да се излиза бързо от тази ситуация, най-малкото - с подкрепа на бюджета

Това, че вотът на съмнение против държавното управление на Кирил Петков беше сполучлив, не е добре за България. Трябва да се излиза бързо от тази обстановка, най-малкото с поддръжка на бюджета. Това разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев.

„ Иначе пенсиите няма да се актуализират, младите фамилии няма да получат данъчните облекчения, а служащите няма да имат повече пари за храна през ваучерите. Докато има късмет, ще настояваме. Тук не става дума за власт, става дума за българските жители. Винаги е ставало дума за тях, само че някои играчи подходиха по различен метод и хвърлиха страната в безпорядък като Има Такъв Народ. Не може в застигащите ни рецесии, които непрестанно захлупват всеки един ден от нашето всекидневие, на всичкото от горната страна военни дейности, да хвърлиш страната в безпорядък. По-безотговорно нещо от това не се сещам. Заради его или егото, което опира до пари. “ - съобщи той.

Това, което той регистрира като неточност, е неналичието на задоволително добра връзка в обединението. И уточни, че за този безпорядък някой би трябвало да носи отговорност.

„ Аз съм участвал на съдружни препоръки и мога да ви кажа, че това, което се приказва, е истина. Искаха се в допълнение милиарди в 12 без 5 “. - описа той и попита - " Ще мине ли бюджетът подобен, какъвто е утвърден и уравновесен от тези, които са го правили? В момента от Движение за права и свободи има 130 оферти, а това е нов бюджет. Това е проблем за хората. В 12 без 5 да правиш оферти като за нов бюджет “.

Ченчев моли за единодушие, с цел да се актуализира бюджетът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР