Това, че съм част от Продължаваме промяната е, че при

...
Това, че съм част от Продължаваме промяната е, че при
Коментари Харесай

Христо Петров за Възраждане: Преживели сме бялата Златка, ще преживеем и сивата

Това, че съм част от " Продължаваме промяната " е, че при тези хора всичко е чисто и по тази причина съм част от тях. Всичко ще си заслужава, в случай че съумея да реализира това, което желая. Ако има място, в което може да се направи нещо, то това е там в Народното събрание. Аз съм привикнал нещата да стават доста по-бързо, само че в Народното събрание нещата зависят от доста хора и стават постепенно, което доста ме ядосва, само че резултатите ще се видят. Това разяснява депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, в ефира на Нова.

" Така са решили хората на изборите и когато има обединяване на разнообразни хора е обикновено да спорят. Ние сме позабравили, че хората е обикновено да има друго мнение и да излагат причини един против различен, както и който изложи най-хубави причини, той побеждава ", сподели Петров за проблемите в обединението.

" Дори Северна Македония даде оръжия на Украйна. А и някак в случай, че една страна атакува друга и стартира да избива едни хора и да споделя, че ги освобождава, няма по какъв начин да останеш безучастен ", добави той.

" От първия ден, в който съм в Народното събрание, Политическа партия " Възраждане " пристигнаха и споделиха, че в случай че не стане на тяхното, ще ни изкарат с краката напред. Прибирам се аз и си споделям: " Добре, ти ще ме изкараш с краката напред, само че запитвам: Аз ли ти откраднах парите от КТБ, аз ли не направих една автомагистрала. Автомагистрала " Хемус все беше до Ябланица, само че през това време аз не бях в политиката, а върших песни, до момента в който други бяха на заплата в община Варна ", сподели Петров и добави " Преживели сме бялата Златка, ще преживеем и сивата ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР