“Това че на някого не му харесва какви решения взима

...
“Това че на някого не му харесва какви решения взима
Коментари Харесай

Нинова сменя ръководството на БСП - София заради подкрепата му за...

“Това че на някого не му харесва какви решения взима националното управление, не е съображение да лъжат. Заседанието стартира с кворум ”, увери Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че в границите на 2 месеца би трябвало да се проведат цялостният цикъл от избори, на който ще би трябвало да се изберат 24 районни ръководители и градско управление. “Сформирахме работна група, която да се занимава с изборите, и неин ръководител ще е Анна Янева - някогашен ръководител на градския съвет на регион. Очакваме членовете на Българска социалистическа партия София да се произнесат ”, посочи Нинова.

 

Тя разгласи и резултатите от гласуването. “5 гласа “против ”, 4 “въздържали се ”, 86 гласа “за ” да дали своят вот за снемаме доверие от управлението на локалната конструкция в София. " Ние сме кардинални и поредни - установено бе, че Българска социалистическа партия - София не извършва нашите решения ”, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

 

Нинова разяснява и думите на досегашния ръководител на Българска социалистическа партия - София Иван Таков, който по-рано денем сподели, че Народно събрание на Българска социалистическа партия заседава без кворум и решенията му не са законни с думите, че на форума е имало дама, която три пъти се е изказвала, а най-после декларирала: “аз не съм участвала тук и не съм взела участие “.

" Това приказва задоволително. Това е доказателство, че има хора от Българска социалистическа партия, които не са удовлетворени от резултатите, само че съвещанието ни бе извършено съгласно всички правила ”, посочи Нинова.

 

Припомняме, че общинските съветници от групата на Българска социалистическа партия в СОС поддържаха кандидатурата на " Продължаваме промяната-Демократична България " и " Спаси София " Цветомир Петров за ръководител на СОС, вместо да повдигнат и поддържат собствен претендент, както бе спуснато от партията. Причина за сваленото доверие от страна на управлението на партията бе стимулирано с обстоятелството, че подкрепилите новия ръководител на СОС към този момент " не съставляват партията ".

 

съобщи, че съвещанието не е имало кворум, т.е не може да се вземат законни решения. Според него, в случай че решенията бъдат признати за законни, това би било бойкот на локалните избори и на цялата партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР