Това, че Борислав Сарафов бе избран за изпълняващ функцията на

...
Това, че Борислав Сарафов бе избран за изпълняващ функцията на
Коментари Харесай

Нова атака на ПП-ДБ по Борислав Сарафов! Какво очакват от ГЕРБ

Това, че Борислав Сарафов бе определен за изпълняващ функционалността на основен прокурор, е реплика на смяна – той е другата страна на монетата Иван Гешев. Това съобщи в изявление за бТВ депутатът от " Продължаваме промяната-Демократична България " Мирослав Иванов.

„ Предсрочното преустановяване на пълномощията на основния прокурор Иван Гешев е част от правосъдната промяна. Ние поредно през всичките години на мандата му сме заявявали, че той не има нужните професионални и нравствени качества, с цел да заема този пост “, изясни Иванов.
-->
Той е безапелационен, че правосъдната промяна ще продължи. „ Избирането на Борислав Сарафов за изпълняващ длъжността основен прокурор обаче е реплика на смяна. Това е замяна, тъй като господин Сарафов е другото лице на същата тази монета. Той беше дясната ръка на господин Гешев, в това число той също си затваряше очите за „ Барселонагейт “, сподели още депутатът.

Бившият парламентарен началник разясни, че ПП-ДБ ще се почувстват излъгани, в случай че сътрудниците им от ГЕРБ не спазят уговорките си в управническата и законодателна стратегия. „ Там ясно седят задължения за правосъдна промяна “, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР