Това беше изолиран епизод номер 19 и продължаваме“, каза той

...
Това беше изолиран епизод номер 19 и продължаваме“, каза той
Коментари Харесай

Звездата на Реал Мадрид Винисиус-младши похвали Севиля за премахването на фен, който направи расистки жест към него

Това беше „ изолиран епизод номер 19 и продължаваме “, сподели той и прикани испанските управляващи да „ изпълнят своята част и да трансформират законодателство един път вечно ".

23-годишният Винисиус младши поздрави Севиля за тяхното " бързо позициониране " в " още един печален епизод за испанския футбол ".

Той добави: " За страдание, имах достъп до видеозапис на различен расистки акт в мача тази събота, този път осъществен от дете. Много скърбя, че няма кой да ви образова. "

Севиля сподели, че след " за разкриване на ксенофобско и расистко държание, член на обществото беше разпознат, изпъден от стадиона и предаден на правосъдните управляващи ". и участието им да бъде отнето.

„ ФК Севиля ще работи в тясно съдействие с управляващите, с цел да подсигурява, че са подхванати съответните дейности. “

Изображение: Винисиус Джуниор в игра против Севиля

Прочетете повече: < br /> Арести, откакто плашило на Винисиус-младши беше окачено на моста'
Гневът на футболистите, откакто Винисиус-младши беше подложен на расистки обиди

През май Реал Мадрид подаде тъжба за закононарушение от ненавист до испанските прокурори, откакто Винисиус беше стана обект на расистки обиди по време на дуел като посетител против Валенсия.

Мачът беше пресечен след почивката на полувремето, защото Винисиус-младши уточни последователи, които му се подиграваха на съдията.

Той беше обиждан на расистка основа от трибуните няколко пъти предишния сезон.

В изказването си в събота Винициус-младши сподели, че „ лицето на днешния расист е излепено на уеб страници, както в доста други случаи “.

Той добави: „ Надявам се испанските управляващи да изпълнят своята роля и да трансформират законодателството един път вечно.

„ Тези хора също би трябвало да бъдат осъдени. Това би било чудесна първа стъпка в подготовката за Световното състезание през 2030 година (което Испания се надява да бъде хазаин, дружно с Португалия и Мароко).

„ На разположение съм да оказа помощ. “

Севиля и Реал Мадрид приключиха наедно 1-1, като Винисиус младши игра 88 минути.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР