Това бельо визуално разширява дори тесните рамене и подчертава недостатъците.

...
Това бельо визуално разширява дори тесните рамене и подчертава недостатъците.
Коментари Харесай

11 предмета от гардероба, които не са подходящи

Това долни дрехи образно уголемява даже тесните плещи и акцентира минусите. По-добре е да оставите такива облекла за фитнес зали, за които в началото са основани, и като ежедневна алтернатива си коства да дадете желание на елементарните сутиени с презрамки.

2. Роклята на мама на

Такива рокля рокля не би отивала да младо момиче заради липса на добър цвят и кройк. Такъв вид рокли са направени за дами в по зряла възраст  и за това единствената цел е да не притеглят вниманието. Като цяло в това няма нищо неприятно, само че на едно младо момиче такива облекла не биха отивали.

3. Поли от тюл туту

Поли от тюл туту  са подобаващи за абитуриентски празненства, коктейли и в музикални клипове на тийнейджърски поп звезди. В всекидневието те наподобяват неуместно в 9 от всеки 10 случая. Освен това, макар привиднатачаст  на такива поли вършат долната част на фигурата по-тежка. Алтернатива може да бъде плисирани поли, само че безусловно печеливша алтернатива за всеки вид фигура са  поли с друга дължина.

4. Рокли с талия под гърдите

Смята се, че високата талия оказва помощ да се скрият спомагателни сантиметри в корема. Въпреки това, когато линията на талията се доближава до гърдите, се следи противоположен резултат, а роклите с талия под гърдите единствено акцентират това, което бихте желали да скриете, или даже да добави нещо, което го нямате.

5. Мрежести чорапогащници

Мрежестите чорапогащмици  могат да наподобяват сносно, само че единствено в тематични стилове на пънк рок или глам рок. Но с бизнес облекла или тоалети в нехаен жанр, те не се комбинират и наподобяват вулгарно. Обикновените чорапогащи са по-универсални и се вписват добре във всяко облекло.

6. Кецове на платформа

Маратонките на платформата имат малко улеснение и още по-малко хубост. В такива обувки краката от всевъзможен размер наподобяват солидни и тромави. Класическите маратонки и наподобяват доста по-красиво и в това време добре се вписват в разнообразни стилове.

7. Ръкави вид прилеп прилеп

Ръкавите вид  прилеп скапват всевъзможен тип фигура. Те образно уголемяват раменете и изцяло скриват ръцете и гърдите, правейки силуета аморфен. Ситуацията се изостря от драперия, която постоянно съпровожда сходни ръкави на трикотажни рокли и върхове. Вместо пуловер с ръкави на прилеп, по-добре е да изберете пуловер с огромни размери, който е подобаващ за този сезон.

8. Пола с лалета

Пола с лале е един от най-коварните детайли на дрешника. Тя оказва помощ да се скриете необятните бедра само че основава тип на издаден стомах даже при най-тънките девойки. Особено си коства да се пазите от такива поли в случай че сте притежате ли на огромен бюст, защото лалета с пола ще направи горната част още по-масивна. По-универсален избор е пола вид  молив.

9. Гладиаторски сандали

Гладиаторските сандали или основават резултата на „ молив в чаша “, или издърпват крайници, което наподобява неестетично. Освен това дължината гладиаторските  не е най-хубавият избор за лятотот. По-добър избор биха били спретнатите сандали с каишки, обгърнати към глезените, или еспадрилите.

10. Плътно облекло

Почти никоя фигура не може да издържи теста с тънки трикотажни произведения, защото тази материя разказва ясно всички гънки в кръста, тазови кости и долни дрехи. Тесните рокли и топове е по-добре да избирате от по-плътна материя, а нещата от тънките трикотажни произведения – по-свободна кройка.

11. Раирани тесни панталони

Такъв модел е подобаващ единствено за доста слаби девойки и даже тогава с те ще наподобяват зле. Широкият ханш или дебелият прасец ще наподобяват още по-широки. Оставете този тип панталои  за по-слаби модели, а компактно прилепнали панталони е по-добре да изберете в по-спокойни цветове.

Какво бихте добавили към листата на несполучливите стилове на нещата?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР