Тотнъм ще бъде без титулярния си вратар Юго Лорис за

...
Тотнъм ще бъде без титулярния си вратар Юго Лорис за
Коментари Харесай

Вратарят на Тотнъм Уго Лорис се размина с операция, но ще отсъства близо два месеца

Тотнъм ще бъде без титулярния си вратар Юго Лорис за идващите 6-8 седмици, откакто стражът получи травма на коляното при триумфа над Манчестър Сити с 1:0 предишния уикенд. Скенерът след мача посочил контузия на сухожилията след единоборство в края на срещата с първенците, макар че Лорис евентуално няма да бъде опериран.

Фрейзър Форстър ще застане под рамката при навлизането в основната част от сезона във Висшата лига. „ Шпорите “ гостуват на Лестър в събота, преди да възобновят акцията си в Шампионската лига идната седмица против Милан, а по-късно предстоят и лондонски дербита с Уест Хем и Челси.

Форстър, който дойде от Саутхемптън със свободен трансфер предишното лято, има едвам четири мача до тук през акцията, като един от тях пристигна в Премиършип – при равенството 2:2 с Брентфорд на Боксинг Дей. Отсъствието на Лорис ще бъде удар за Тотнъм, макар че опитният вратар бе виновен за няколко съществени неточности от началото на сезона. Той направи четири съдбовни неточности, довели до голове – най-вече във Висшата лига, като ще бъде отчаян от обстоятелството, че не съумя да направи други спасявания в последните мачове на тима.

36-годишният пазач, който неотдавна приключи кариерата си в националния тим на Франция след Световното в Катар, е твърдо под рамката на Тотнъм откогато за последно получи сериозна контузия през октомври 2019 година





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР