Тотнъм се върна на третото място след успех над ЛестърОтборът

...
Тотнъм се върна на третото място след успех над ЛестърОтборът
Коментари Харесай

Тотнъм се върна на третото място след успех над Лестър

Тотнъм се върна на третото място след триумф над Лестър
Отборът на Тотнъм се завърна назад на третата позиция във Висшата лига, откакто реализира скъп триумф с 2:0 като посетител на Лестър в среща от 16-ия кръг на шампионата. Наставникът на,,шпорите “ Маурисио Почетино даде отмора на две от огромните си звезди – Хари Кейн и Кристиан Ериксен, като ги остави на аварийна пейка поради значимия конфликт с Барселона в Шампионската лига идната седмица. Мениджърът на,,лисиците “ Клод Пюел пък не можеше да разчита на нападателя Джейми Варди, който евентуално ще претърпи интервенция.

Двубоят на,,Кинг Пауър Стейдиъм “ стартира по равносилен метод, като двата тима рядко поглеждаха към вратите на Каспър Шмайхел и Юго Лорис. Срещата вървеше към закономерно тъждество на полувреме, когато Сон Хюн-Мин откри резултата с превъзходен изстрел с левия кръг, който не остави шансове на датския пазач Шмайхел.

През втората част Тотнъм умъртви интригата, откакто южнокореецът този път влезе в ролята на помощник, центрирайки към Деле Али, който с глава вкара за 2:0. До края гостите умерено направляваха мача, а Кейн и Ериксен се появиха в последния половин час.

Така,,шпорите “ събраха актив от 36 точки, като са на шест от водача Ливърпул.,,Лисиците “ пък заемат девета позиция с 22 точки. В идващия кръг Тотнъм са домакини на Бърнли, до момента в който Лестър гостува на Кристъл Палас. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР