Тотнъм подписа споразумение за партньорство с Формула 1, обявиха от

...
Тотнъм подписа споразумение за партньорство с Формула 1, обявиха от
Коментари Харесай

Тотнъм подписа партньорство с Формула 1

Тотнъм подписа съглашение за партньорство с Формула 1, оповестиха от клуба. Споразумението е за 15 години. Като част от съдействието ще бъде построен картинг комплекс на стадиона на Тотнъм, който ще включва писти както за възрастни, по този начин и за юноши. Под една от трибуните на стадиона ще бъде построена и най-дългата закрита писта в Лондон.

Също по този начин в границите на партньорството се възнамерява провеждането на разнообразни събития, ориентирани към разпространение на моторния спорт измежду младежите и кариерно насочване в региона на инженерството и създаването на програмен продукт.

F1 и Тотнъм Хотспър ще разработят и нова академия за водачи. Нейната цел ще бъде да разшири кръга от гении в моторните спортове и да помогне за идентифицирането на идващото потомство състезатели от Формула 1.

„ Построихме този необикновен стадион през 2019 година Оттогава упоритостта ни постоянно е била да забележим до каква степен можем да разтеглим границите в даването на прекарвания от международна класа. Искаме те да притеглят хора от целия свят през цялата година. Успяхме да притеглим най-големите имена в региона на спорта и развлеченията в Лондон. Изключително сме разчувствани от дълготрайно партньорство с F1. Надявам се то да има добър принос върху нашите световни, национални и локални общности “, съобщи президентът на Тотнъм - Даниел Леви.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР