Тотнъм изстрада победата си над Евертън и успя да съхрани

...
Тотнъм изстрада победата си над Евертън и успя да съхрани
Коментари Харесай

Тотнъм потрепери, но взе важна победа срещу Евертън

Тотнъм изстрада успеха си над Евертън и съумя да запази задатъка си от 2:1 до края, с цел да вземе цялостния комплект точки.

С тях " шпорите " влязоха в Топ 4, изпреварвайки Манчестър Сити, чийто мач от 18-ия кръг във Висшата лига бе отсрочен поради присъединяване им в Световното клубно състезание.
 Уест Хем - Манчестър Юнайтед 2:0 в мач от Висшата лига
Пореден провал за Ман Юнайтед! И Уест Хем се разправи с безличните " червени дяволчета " на Тен Хаг

Ето по какъв начин се разви дуелът

Обичайните обвинени - Ричарлисон и Хьон-Мин Сон, дадоха удобен задатък на домакините до 18-ата минута.

Накрая двата гола можеше да се окажат незадоволителни. В последните повече от 20 минути Евертън натисна съществено и съумя да понижи резултата в 82-рата посредством Андре Гомеш, само че по този начин и не стигнаха до равенството.

Прекрасни изяви на вратаря на " шпорите " Викарио избавиха на няколко пъти домакините. В самия край и шансът си сподели думата, откакто удар на Данжума рикошира в напречната греда, след което кацна върху коляното на Викарио единствено и единствено да не влезе във вратата.

В последна сметка Тотнъм стигна до триумфа и към този момент има 37 точки, на две от водачите Арсенал и Астън Вила и единствено на една зад Ливъпрул, който малко по-късно приема " артилеристите " в дербито на кръга.

Загубата е първа за Евертън постави завършек на серията от четири следващи победи във Висшата лига. " Карамелите " не престават битката си за оцеляване, като са на 16-ата позиция с 16 точки, на седем над рисковата зона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР