Тотнъм е искал да привлече пенсиониралия се вратар Бен Фостър

...
Тотнъм е искал да привлече пенсиониралия се вратар Бен Фостър
Коментари Харесай

Тотнъм искал да привлече вече пенсионирал се вратар след контузията на Лорис

Тотнъм е желал да притегли пенсиониралия се вратар Бен Фостър след травмата на Юго Лорис, написа “Дейли Мейл ”.  Планът на “шпорите ” обаче е бил осуетен от разпоредбите на Премиър лийг.

Миналата седмица в Тотнъм  бяха разтърсени от новината, че Юго Лорис ще пропусне до осем седмици поради травма на коляното. Травмата на френския пазач остави Антонио Конте единствено с един опитен  вратар - Фрейзър Форстър - който да избере.

В резултат на това Тотнъм е проучил опцията да подпише кратковременен контракт с нов вратар отвън трансферния прозорец. От изданието са научили, че точно Бен Фостър е бил водещ претендент за авариен вратар на " шпорите ".

39-годишният пазач се отхвърли от футбола през лятото на 2022 година след изпадането на Уотфорд от Висшата лига и в момента  е водещ на подкаста " Fozcast - The Ben Foster Podcast ", който има близо 169 000 клиенти в YouTube.

Първоначалното желание на Тотнъм е било да убедят да изкушат някогашния вратар на  Манчестър Юнайтед и Уест Бромич да излезе от пенсия и да подпише с клуба. Разбрало се е обаче, че това няма да бъде позволено от Премиър лийг поради актуалните  правила. При избрани условия клубовете могат да записват играчи отвън трансферния прозорец - само че за това се изисква особено позволение, което е нямало да бъде обещано на " шпорите ".
 Тотнъм удостовери неприятната вест за Бентанкур Тотнъм удостовери неприятната вест за Бентанкур
Заместникът на Лорис Фрейзър Фостър записа едвам втория си мач като титуляр в Премиър лийг, само че получи цели 4 гола от Лестър през уикенда. На пейката на “шпорите ” пък бе 24-годишният Брандън Остин, който към момента не е записал мач за Тотнъм.

Контузията на Лорис е следващият проблем пред Антонио Конте, откакто Райън Сесеньон и Ив Бисума лекуват травми, а в този момент се разбра, че и халфът Родриго Бентанкур е скъсал кръстни връзки и ще отсъства до края на сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР