Тотев и сърбинът са в люта вражда от няколко дни,

...
Тотев и сърбинът са в люта вражда от няколко дни,
Коментари Харесай

Аспарух категоричен: Ще се бия с Алекса в клетка

Тотев и сърбинът са в люта омраза от няколко дни, като си разменят обиди и закани. В телевизионно изявление през днешния ден Аспарух още веднъж предложения на дуел като спортисти гаджето на олимпийската шампионка и даже изиска взаимна конференция с него, на която да се уточнят детайлностите за борбата.
Реклама
" Той сподели, че аз не ставам за нищо-нека забележим дали е по този начин ", аргументира се Аспарух, който не слиза от екрана на Нова телевизия. В друго изявление якият юначага се ожали, че има боязън от водата поради давене като дете.

" Спортист съм и съм се потвърдил в доста спортове. Хубаво качество е да умееш да плуваш. Но аз още първоначално заявих, че не умея, защото имам боязън. Давил съм се като дребен. Бях на зелено учебно заведение в трети клас и си споделих, че мога да плавам. Директно скочих в един басейн, където потънах като котва надолу. Никой не видя и колкото да излязох. Нагълтах доста вода и повече от час кашлях. Имам под паника боязън от вода, само че преодолях себе си. Мисля, че е огромна стъпка “, призна силовият спортист.
Реклама

През уикенда, в извънредно тежка борба за мощ, устойчивост и предвидливост се изправиха съперниците Аспарух и Филип в “Игри на волята: България ”. Двамата излязоха един против различен на Арената, с цел да премерят физическите си благоприятни условия и единствено най-хубавият да продължи напред в надпреварата. Изпускане на Аспарух по трасето го контузи тежко, а играта беше прекратена от медицински екип на терен, което постави завършек на приключението за него. “Тръгвам си доста отчаян от самия себе си. Яд ме е, че не съумях да покажа всичко, на което съм кадърен. Твърде рано си потеглям, само че ми хареса времето, прекарано тук, и хората, с които се срещнах. Всички са почтени и заслужават успеха! ” - сподели той след втората си самостоятелна борба, която го изпрати вкъщи. Той пожела триумф на противника си Филип, откакто му отстъпи успеха в дуела.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР