Тотален взрив предизвика Десислава в мрежата преди часове и буквално

...
Тотален взрив предизвика Десислава в мрежата преди часове и буквално
Коментари Харесай

Какво е направила със себе си: Никога не сме виждали Десислава в този вид!

Тотален гърмеж провокира Десислава в мрежата преди часове и безусловно утрепа злобарите, които я заливаха с обиди и мръсотия години наред. Причината, както знаете, е ясна - тежестта, с което Деси не можеше да се пребори дълго време. Е, ориста си сподели думата и ето, че се случи чудото.



Към днешна дата Десислава наподобява по този начин, както не е изглеждала от години, да не кажем даже в никакъв случай. Певицата е изцяло преобразена, вталена, подмладена, разхубавена, напряко гореща. Снимките, които пусна, разгорещиха потребителите, а хубавото е, че се дължат на действителна смяна, не на фотопош като при колежката й Андреа.

Не, Десислава не се е подлагала на липосукции или други интервенции за изсмукване на мазнините, а е употребила инсулиновите инжекции, с които се преобрази и Галена. " Малката " разлика сред двете обаче е, че за Деси тези инжекции не са рискови, а целесъобразни.



Преглед при доктор открил, че Десислава има проблеми с кръвната захар и тъкмо заради тази причина очевидно се е забавил метаболизмът й и не е успявала да понижи тежестта си. В мига, в който се схваща диагнозата и тя стартира да си слага нужните за здравето й инжекции, всичко си идва на мястото.

Както сами виждате, Деси сияе, наподобява и се усеща съвършено - както външно, по този начин и вътрешно.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР