Според едни връзката на Андреа и Емре Йозмен е пиар

...
Според едни връзката на Андреа и Емре Йозмен е пиар
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Вижте Андреа и красивия турчин Емре Йозмен в леглото!

Според едни връзката на Андреа и Емре Йозмен е пиар трик, съгласно други е проект за възмездие на певачката към огромната й обич - Кубрат Пулев, а съгласно трети двамата в действителност са се разкрили и са съвършена двойка.

Е, което и от трите изказвания да е правилно, фактът е един и той е, че нашенката и турският артист са още дружно. Да им се ненадяваш, защото Йозмен е освен с три години по-млад от Андреа, само че той е един от най-желаните мъже в Турция от много време насам. А и, да си го кажем почтено, по-хубав е от певицата...

Но отлично на него - устоя и очевидно е харесал освен визията, само че и същността на Андреа, с която самият той се пусна от едно легло в мрежата. " Защото обичам прекалено много ", написа Емре и придружи поста си със сърчице. До него в леглото Андреа се плези предостатъчно и евентуално се плези точно на Кобрата.

Само че на Пулев му " дреме ", несъмнено. Той към този момент даже не се сеща за Андреа, предан на обичаната си Розали Петрова и на двете им деца, с които тя го подари. Кубрат даже неотдавна беше признал, че счита към този момент да работи за трето, тъй като желае двамата да имат най-малко още един правоприемник.

А дали Андреа и Йозмен ще се задържат задоволително дълго дружно, с цел да помислят и те за нещо съществено, занапред ще забележим.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: емре йозмен Андреа Андреа и Емре Йозмен Кобрата Кубрат Пулев турски актьор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР