Малина регистрира истински рекорд с бакшиш през април, при това

...
Малина регистрира истински рекорд с бакшиш през април, при това
Коментари Харесай

Малина си тръгна с хиляди евро от сватба в Париж

Малина записва същински връх с бакшиш през април, освен това спретнат единствено от едно присъединяване. Запознати издават, че хитовата изпълнителка си тръгнала с хиляди евро в джоба от женитба в Париж, на която се раздала с песни и танци.

 

От споделения от Малина клип в обществените мрежи се вижда по какъв начин едвам съумява да побере банкнотите в ръцете си. Очевидно поради бързината, с която са й били подавани, не е смогнала да ги подреди в пачка и по тази причина ги държи хвърчащи, като че ли се е пробвала да си направи ветрило от тях.

 

Докато се кълчела в гневния темп на младоженците и гигантската сватбена торта обаче, Малина не изпуснала нито една от банкнотите. Макар да не стана ясно кои са били домакините, Малина се похвали, че се е засякла със сръбския си сътрудник Люба Аличич.

Певицата съумяла да впечатли сватбарите и с визията си.

 

В началото на идващия месец тя ще чукне 57 години, само че не отстъпва по нищо на по-младите си колежки в сектора. Тя се завърна на музикалната сцена след дългогодишната пауза с парчето „ С оркестър разсъни ме “, в което взе участие и Софи Маринова. И въпреки да не се подрежда измежду най-лансираните от медиите изпълнителки, тя се радва на много участия – най-малко 3 седмично, а и бакшишите, които прибира, са много съществени. Колежките й я одумват, че най-вероятно си докарва по 60-70 хиляди лева месечно.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Малина Софи Маринова сватба Париж бакшиш Люба Аличич
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР