Тошко Йорданов метна доста интересна реплика, нещо средно между глупава

...
Тошко Йорданов метна доста интересна реплика, нещо средно между глупава
Коментари Харесай

Тошко Йорданов плаши журналист: Знам как се коли!

Тошко Йорданов метна много забавна имитация, нещо приблизително сред глупава смешка и откровена опасност, към журналиста от "Биволъ " Димитър Стоянов, който му гостува в "7/8 ТВ ". Стоянов беше написал във фейсбук, че Има Такъв Народ счита да поддържа Бойко Борисов за президент, в случай че някогашният министър председател поддържа кабинета на Слави Трифонов и Тошко го предложения да се обяснят в ефир.

"Това е теза, не е слух, изясни Стоянов. Да кажем, че вървят договаряния сред Има Такъв Народ и ГЕРБ за тези неща ", уточни Стоянов.

"Значи, иди си питай пиленцето кой, по кое време, къде се е договарял. Ако това пиленце не ти отговори, значи това пиленце е за скубане и е време за пилешка чорба. Аз съм расъл на село. Баба имаше една кокошка в двора и й режеше главата с една тесличка. Знам целия развой и мога да го направя. Аз нямам боязън от това. В смисъл едно пиленце да стане на пилешка чорба, немам грижи, разбираш ли? Така че това пиленце да не пее по този метод. Внимавай с пиленцата. Това е страшна тъпота ", разяснява Йорданов.

"Втрещихме се напряко ", сподели още Хаджи Тошко.

"И ние бяхме втрещени като издигнахте Николай Василев за министър председател. Сега вие сте на наковалнята ", не му остана задължен Стоянов.

Това е поредна изцепка на Тошко, който към седмица след предходните парламентарни избори заплаши репортера на Нова ТВ Благой Цицелков, че ще му ползва "Крумовите закони ", тъй като направи лапсус в ефир и сбърка имената на "Има подобен народ " и "Изправи се! Мутри вън! ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР