Торонто Раптърс победи Милуоки Бъкс със 120-102 в четвъртия мач

...
Торонто Раптърс победи Милуоки Бъкс със 120-102 в четвъртия мач
Коментари Харесай

Торонто надигра за втори път Милуоки и завърза финалната серия на Изток

Торонто Раптърс победи Милуоки Бъкс със 120-102 в четвъртия мач посред им от финалния плейоф на Източната конференция в НБА.

„ Динозаврите ” завоюваха двата си мача като хазаин и в този момент серията още веднъж се придвижва в залата на Бъкс. И двата отбора имат по 2 триумфа, а крайният победител ще спори с първенеца Голдън Стейт Уориърс в огромния край.

Кайл Лоури и Норман Пауъл записаха по 18 точки за спечелилите, а Серж Ибака и Марк Гасол прибавиха по 17. Крис Мидълтън от Бъкс стана най-резултатен в мача със своите 30 точки, а звездата на гостите Янис Адетокумбо се регистрира с 25.

Торонто завоюва всяка една от четирите елементи в срещата, като главният акцент беше положителната отборна игра. Другата разлика пристигна от пейката на Раптърс. Техните запаси записаха общо 48 точки против единствено 23 за тези от Милуоки.

Бъкс губят два следващи дуела едвам за първи път в тазгодишните плейофи, а в постоянния сезон това също им се случи един път. Въпреки това, те остават любимци за продобиване на серията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР