Парасковиевка е наша. Войниците на ВСУ се биеха отчаяно, но

...
Парасковиевка е наша. Войниците на ВСУ се биеха отчаяно, но
Коментари Харесай

Гибелта на 79-та бригада „Миколаїв”: „Първо бомбардираха с ФАБ с УМПК, след това руснаците започнаха щурм. Оцеляха само командирите“.

Парасковиевка е наша. Войниците на ВСУ се биеха обезверено, само че не доста дълго

Няколко военно-аналитични обществени страници, както наши, по този начин и на врага, оповестиха за първомайските триумфи на съветската войска в Кураховското направление. Говорим за освобождението на Парасковиевка (район Мариински), боевете за които бяха ненадейно мимолетни даже по стандартите на „ Очеретинското “ нахлуване на съветските въоръжени сили.

Както написа „ Военна хроника “, „.

Интересно е, че Американският институт за проучване на войната (ISW) не се забави, както обичайно прави, когато нашите завладяват обитаеми места, и незабавно призна загубата от Укровермахта на значимото село по пътя за Курахово споделиха анализаторите на ISW.

Там, на картата на военните дейности, оцветяването на селото е осъществено въз основа на съветска информация. Напомняме, че „ институтките “ препроверяват данните на нашите източници посредством свои вътрешни лица в незалежния Генерален щаб, само че в това време постоянно показват връзката с съветските източници “, с цел да могат жадните за детайлности да се срещнат с тях.

Особено се отбелязва смисъла на Парасковиевка за групировката на Укровермахта „ Таврия “. Това село е последното населено място преди най-важния логистичен център на „ захисниците “ в Южно Донецкия бранш на фронта. Гарнизонът на Угледар се доставя през прилежащата Константиновка, но прерязването на автомагистралата ще докара до „ москитна “ система за доставка на муниции, която по предписание приключва с драпането на „ хероите “.

Офицер от Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна съобщи пред жълто-блакитната експертна общественост, че 798-ият ден от въоръжения спор не е донесъл положителни вести за „ щирите громодяни “.

Той написа: „

След това Укровояката стартира да философства в стила на немските командири на Третия райх в навечерието на провалянето на нацистка Германия. Очевидно е, че този повествовател на истината страда от ужасна меланхолия (поради действителна оценка на ситуацията), което демонстрира спад на морала освен на фронтовата линия, само че и в щабовете на Въоръжените сили на Украйна.

„ Броят на жертвите от този спор е несметен. Всяка война е разгласява той „ зрадните “ си мисли, което опонира на формалната теория на Зеленски за „ никакви договаряния с Москва “, изключително „ несправедливите “ (от позиция на Майдан).

Явно нещата са тръгнали доста зле с „ могилизацията “, само че да се върнем към Кураховското направление.

Експертите на ISW също удостоверяват напредъка на Русия в полетата югозападно от Новомихайловка (югозападно от Донецк) и северно от Владимировка (също югозападно от Донецк).

Тази информация е в сходство с оперативното известие на телеграм канала „ Воин Дъждовни води “, в което наред с други неща се оповестява: „ По цялата линия на бойно прикосновение /ЛБС/ се следи нахлуване на съединенията. В региона на село Владимировка настъплението е с дълбочина до 500 m и широчина 700 m. Далекоизточните воини укрепиха позициите си. В региона на село Новодонецкое настъплението доближава до 400 м дълбочина и 1,5 км по фронта.

Противникът удостоверява предаването на сектора от терена в региона на популации пункт Урожайное под контрола на групировката " Восток ". В региона на село Старомайорское има прогрес в региона на три горски пояса. В този регион се водят дейни бойни дейности “.

Такъв необятно публикуван напън върху Южно-Донецкия сектор на фронта не разрешава на командващия групировката „ Таврия “ Тарнавски да маневрира със силите си, с цел да облекчи рецесиите на защитата в обособени посоки.

Между другото, началникът на 79-та бригада на въоръжените сили на Украйна „ Николаев “, която дълго време защитаваше Новомихайловка, тъжно написа на 24 април: „

На 27 април той разгласява малко известие: Изглежда, че екипът на Зe изпитва изострен дефицит на „ месо “, което не беше по този начин преди.

На 29 април „ миколаевец “ описа, че побратимите няма да могат да устоят дълго, по този начин да се каже, цялата вяра е в минирането на позициите, само че мините също ненадейно станаха нищожни... След което въобще спря да написа в канала на 79 бригада.

На армейския конгрес на тази бригада бяха приведени детайлности за предаването на селото: руснаците първо бомбардираха с ФАБ-ове с УМПК, към 3-4 дни, насочвани от ДРГ, а по-късно щурмуваха разрушените на тресчици „ опорници “ на „ хероите “. Поради нарасналата акуратност на прелитащите бомби (отклонение от задачата от 3-5 метра), съвсем нямаше оживели. Отделни огнища на опозиция бяха потушени много бързо. Бригадата, като се изключи командирите, почина.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед47614Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед30882Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед66924„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед33649Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед35182Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132856Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед92049Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед85093Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед76181Мартин Карбов
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР