Торнадото от силните ветрове и бурята, която удари рано сутринта

...
Торнадото от силните ветрове и бурята, която удари рано сутринта
Коментари Харесай

Апокалипсисът наистина се стовари върху Гърция! Гробовете се отвориха

Торнадото от мощните ветрове и бурята, която удари рано сутринта селището Гаргалус на Пелопонес, съвсем унищожи гробището на града и провокира огромни вреди на гробовете.  Повечето от тях са унищожени и пометени от яростта на ветровете.    Мраморните кръстове, свещи, фотоси на мъртвите са отнесени, написа Блиц.

   

Според първите оценки на локалните управляващи вредите се пресмятат на 700 000 евро.  И тази нощ се чакат мощни превалявания. Цяла Гърция е в подготвеност за справяне с вероятно настъпващите естествени явления.   

Ситуацията непрекъснато се следи и от премиера Алексис Ципрас, който изрази в Туитър съболезнования към околните на починалите и прикани виновните управляващи за бърза реакция за справяне с последствията от бедствието.  Атина през вчерашния ден разгласи изключително състояние на остров Сими, където имаше мощна стихия, заради която бяха прекратена тока и водата и доста домове бяха наводнени.

От българското външно министерство разпространиха преди минути значима вест, обвързвана с всички българи, живеещи в южната ни съседка.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР