Торнадо връхлетя град Перитън в Тексас Панхандъл в четвъртък, убивайки

...
Торнадо връхлетя град Перитън в Тексас Панхандъл в четвъртък, убивайки
Коментари Харесай

Торнадо уби 3 в Тексас и рани десетки

Торнадо връхлетя град Перитън в Тексас Панхандъл в четвъртък, убивайки трима души, ранявайки десетки други и причинявайки необятно публикувани вреди, до момента в който още една от поредицата свирепи стихии си проправяха път през южните щати.

Националната метеорологична работа в Амарило удостовери, че торнадо удари региона в четвъртък следобяд. Шефът на пожарната в Perryton Пол Дъчър сподели пред кореспонденти, че трима души са починали при бурята.

Той сподели, че минимум един човек е бил погубен в парк за мобилни къщи, който е получил „ пряк удар “ от торнадо. Дъчер сподели, че минимум 30 ремаркета са развалени или унищожени. Към 18 ч. пожарникари са вадили хора отдолу под руините.

Първи реагиращи от близките региони и от Оклахома се спуснаха в града, който е дом на повече от 8000 души и на към 115 благи (185 километра) североизточно от Амарило, навръх юг от линията на Оклахома.

Преследвачът на стихии Брайън Емфингър сподели пред Fox Weather, че е следил туистъра да се движи през парк за мобилни къщи, да троши ремаркета и да изкоренява дървета.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР