Топспринтьорката ни Ивет Лалова не скри, че е много щастлива

...
Топспринтьорката ни Ивет Лалова не скри, че е много щастлива
Коментари Харесай

Ивет: Изненадах се от себе си

Топспринтьорката ни Ивет Лалова не скри, че е доста щастлива от класирането си за полуфинал на 100 м на международното състезание по лека атлетика в Лондон.

Българската лекоатлетка приключи трета в своята серия и си обезпечи място в идващия старт на шампионата, който ще се организира на следващия ден (6 август).

" Симоне беше прав! Беше дълъг месец, в който аз в действителност работих старателно. Мога да кажа, че толкоз усърдно не съм упражнявала от доста време насам. Такъв режим и такава диета не съм се старала да имам от доста дълго време. Дадох всичко от себе си, а Симоне сподели, че ще се изненадам какъв брой добре ще се усещам още на първото тичане.

Беше ме боязън малко от дъжда, тъй като аз съм лека спринтьорка и неподходящите условия ми въздействат доста. Имах шанс и в действителност се изненадах. Почувствах доста добре бягането ", показа Ивет пред bgathletic.com.

Тя ще взе участие и в още една дисциплинираност на шестото в кариерата си международно състезание - бягането на 200 м. Самата Лалова неведнъж е заявявала, че това е по-силната и по-любимата ѝ отдалеченост.

" За мен 100 м е загрявка. Реших да тичам, с цел да ми даде малко повече убеденост, с цел да усещам в какво положение съм и да ми даде една добра подготовка за 200 м ", оптимист е тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР