ОвенПрез този ден нараства вероятността за битови усложнения( счупвания, течове,

...
ОвенПрез този ден нараства вероятността за битови усложнения( счупвания, течове,
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 27 април 2024 г.

Овен
През този ден нараства вероятността за битови усложнения( счупвания, течове, съсипване на имущество). Не е изключено изстудяване на взаимоотношенията с родителите. Може да не им харесва Вашия сътрудник, или, може би Вашата профрсия и известност. Това е и неуместно време за подписване на брак, а също и за инициативи, свързани с покупки, продажби, аренда, или благоустройство на жилището. Ако поискате от Началството отплата, или намекнете за навреме приемане на задатък (или премия) за решение на персонални въпроси, най-вероятно е, да се натъкнете на отвод. Препоръчва се да деянията самообладание, и да изчакате с молбата няколко дни.
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
През този ден звездите Ви предлагат безусловно да болестите с хрумвания своя обичан човек, да се ангажирате с това, което го интересува и откровено да започнете да го считате за свое. Това ще Ви помогне още повече да се сближите и да станете в действителност единно цяло с едни и същи интересеи.

Рак
Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен метод да изразите измененията, коити стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, само че за в този момент нищо не предприемайте. Днешният ден е извънредно подобаващ за спокойни размишления и правене на проекти, само че не е доста добър за дейни дейности. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и надали ще желаете да се лишите от това наслаждение.

Лъв
Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.

Дева
Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни
Звездите предлагат на Вашия тандем, да поиграете на нещо ” от баналната игра с карти на „ Магаре ”, до компютърните игри с гонене. Може да воювате против страшни чудовища, а може и един против различен. Важното е, да Ви е забавно и радостно, а и времето да минава незабелязано!

Скорпион
През този ден е редно да си спомните, че Вашият обичан човек, каквато и устойчивост да има, не е стоманен, и в един миг също може да се „ пречупи ”. Тогава ще бъдете без надеждна опора и правилен бранител. Това значи, че през днешния ден мощният би трябвало да бъдете Вие, с цел да може той най-малко малко да си отдъхне и да се възвърне.

Стрелец
Днес ще се стремите да се скриете от своята половинка с някаква цел, която няма да бъде напълно разбираеме даже и за Вас. Даже ще Ви бъде неуютно от мисълта, че той може да се досети или ще имате чувството, че той се досеща защо мислите. Може би въпреки всичко е добре да споделите?

Козирог
Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.

Водолей
В живота на Вашия обичан човек се е повил проблем, който той може да реши единствено с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се оказва помощ, е комплицирано да кажат освен звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат схващат всичко и без думи...

Риби
Днес ще Ви се желае романтика в връзките. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате самодейност от страна на Вашия обичан човек. Той най-много ще се въодушевява от Вашия образец и ще го последва с преголямо наслаждение. Поне може да се надявате на това...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР