Ландо Норис в 110-ия си старт най-сетне спечели успех във

...
Ландо Норис в 110-ия си старт най-сетне спечели успех във
Коментари Харесай

Тръмп към британския пилот във Формула 1 Ландо Норис: Аз съм твоят късметлийски талисман

Ландо Норис в 110-ия си старт най-накрая завоюва триумф във Формула 1
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е споделил на Ландо Норис, че му е " амулет " след първата победа на английския водач във Формула 1 в Гран При на Маями.

В 110-ия си старт Норис най-накрая завоюва триумф във Формула 1. 24-годишният водач промени проектите си за пътешестване, с цел да остане в Маями още една нощ и да отпразнува това, че става 21-вият английски играч във Формула 1, който влиза в листата на първенците в спорта.

Триумфът на Норис пристигна три часа и половина, откакто някогашният президент на Съединени американски щати Тръмп направи обиколка с болида дружно с основния изпълнителен шеф на " МакЛарън " Зак Браун.

" Не го видях в гаража преди надпреварата, тъй като бях ангажиран с подготовката, само че той пристигна и ме видя по-късно, с цел да ме поздрави. Каза, че е моят амулет, тъй като това беше първата ми победа, само че не знам дали ще идва на повече надпревари ", сподели Норис.

" Доналд е човек, който би трябвало да уважаваш по доста аргументи и беше чест да пристигна при мен и да отдели време от живота си, с цел да ме поздрави за това, което съм направил. Беше готин миг ", добави водачът.

Норис беше почнал да губи репутацията си, откакто нямаше реализирана победа. Фен се заяде с него в Австралия през март, откакто британецът стана първият водач в историята на спорта, качил се на подиума цели 14 пъти, без да бъде първенец.

" Никога не съм губил вярата, че мога да се кача на върха. В Инстаграм одобрявам всички мнения на хора, които ме наскърбяват. Харесва ми. Повече от всичко това ме кара да се усмихвам, изключително " Lando No-wins. Така че да потвърдя, че тези хора бъркат и да потвърдя на хората, които не имаха вяра, че мога да го направя, а по-късно да изляза на пистата и да го направя, провокира още по-голяма усмивка на лицето ми. Благодаря на всички тях ", добави той.

" Казах при започване на годината, че можем да спечелим съревнование и доста хора се съмняваха в това ", разяснява още Норис, който ще вземат участие на Гран При на Емилия Романя на " Имола " на 19 май.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР