Видео засне момента, в който две жени паднаха на земята,

...
Видео засне момента, в който две жени паднаха на земята,
Коментари Харесай

Нещастен момент огромна глинена кана пада върху главата на жена според гръцката традиция се обърка

Видео снима момента, в който две дами паднаха на земята, откакто голяма глинена кана падна върху тях, до момента в който вървяха по улицата.

Инцидентът е станал по време на Великденските тържества в Корфу, когато заместник-кметът Спирос Халикиопуло хвърлил каната от прозореца. Двете дами инцидентно минаваха около тях по същото време, когато длъжностното лице празнуваше обичая, наименуван „ ботиди “. Според традицията локалните поданици хвърлят от балконите си съдовете, цялостни с вода.

Хиляди хора, живеещи на гръцкия остров, нормално гледат и се радват, до момента в който биват пръскани с вода. Но през уикенда две дами бяха ранени по време на вековната традиция, до момента в който минаваха около кметството.

Кадри демонстрираха реакцията на шокирания кмет, когато разбра, че каната е блъснала пешеходците. Твърди се, че едната жена е била ударена по главата, до момента в който другата е била ударена по рамото.

На фона на видеото се чува тълпата да крещи, до момента в който други тичат да им оказват помощ. Натрошени части глина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР