ТОПСПОРТ и представят епизод №19 на предаването Топ прогнози. Като

...
ТОПСПОРТ и представят епизод №19 на предаването Топ прогнози. Като
Коментари Харесай

Лора Николаева в Топ прогнози: Гол/Гол на Челси - Тотнъм, шпорите се представят под нивото си в защита

ТОПСПОРТ и показват епизод №19 на предаването " Топ прогнози " .

Като наши постоянни фенове, към този момент знаете добре, че гостите в студиото ни са двама. Първо при нас за изявление идва известно лице от българския футбол. След забавния ни диалог с него, настъпва време и за същинската част - прогнозите за петте най-интересни дуела през уикенда.

В " Топ прогнози " предоставяме коефициентите на нашия сътрудник -
 Снимка 507043
Източник:

Във втората част на предаването се включи журналистката Лора Николаева от dsport.bg. Тя даде експертните си прогнози за завладяващите борби по футболните терени на Англия, Италия, Испания и Германия.
 Никола Генов от Тръст
Никола Генов от Тръст " Синя България " за почитателите на ЦСКА: Може да имат вяра и в това, че Бил Гейтс ни чипира посредством 5G

" На този стадий съм сдържан черноглед за бъдещето на Левски "

Ето дуелите, които попаднаха в програмата на " Топ прогнози " (коефициентите са на нашия сътрудник )











" Прогнозата ми за дербито в Англия е, че Челси и Тотнъм ще отбележат гол . И двата отбора имат доста положителни реализатори в офанзива. " Шпорите " се показват малко под равнището си в отбранителен проект , в случай, че техен треньор е Жозе Моуриньо . Отдавам малко по-голям късмет на Челси да излезе краен победител в този дуел.

Валенсия - Атлетико (Мадрид) е дуелът, в който не чакам доста попадения . Все отново приказваме за Атлетико. Смятам, че ще има под 2,5 гола. Давам по-голям късмет на Атлети да завоюва, най-много с 0:1 или 0:2 ".

А какъв процес на събитията предсказва в останалите три дуела от своята колонка, вижте в прикаченото видео от епизод №19 на " Топ прогнози ".
 Снимка 507042
Източник:

И значима вест от нашите сътрудници !

Клиентите на водещия български гейминг оператор , които са клиенти на мобилните услуги на А1, към този момент могат да подават средства за игра на посредством своята сметка към телекома.

За да се възползват от услугата, записаните консуматори на winbet.com би трябвало да изберат опцията " Депозит посредством А1 ", да посочат желаната сума на депозита и да вкарат телефонния си номер, след което да потвърдят депозита посредством 6-цифрения код, който ще получат със SMS на своя телефон. Стойността на направения посредством услугата депозит за игра се прибавя към месечната фактура на клиента на А1.
 Иво Стефанов пред
Иво Стефанов пред " Топ прогнози ": Атлетико ще победи Барселона, каталунците не могат да създадат мощен мач в Мадрид

Вижте предложенията му за дербитата в Европа през уикенда

Депозитът посредством сметка в А1 може да бъде на стойност 10, 20 или 30 лв., като при депозит от 30 лв., потребителят ще получи и еднократен
бонус от още 15 лв. в своята сметка за игра.
 Снимка 507040
Източник:

Абонирайте се за канала на Topsport.bg в , където ще може да гледате новите епизоди на предаването " Топ Прогнози " , а също по този начин и още разнообразни видеа от света на спорта!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР