Топлото време ще ви донесе доста горещи емоции. За някои

...
Топлото време ще ви донесе доста горещи емоции. За някои
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за юли: Везни - Риби

Топлото време ще ви донесе много горещи страсти. За някои от вас те ще са позитивни, а за други не чак толкоз. Ретроградието на някои от планетите ще ви оказва много въздействие и ще способства доста за промяната на настроенията ви. Разположението на Слънцето сега е в Рак и носи предпочитание за домакински уют, интуитивност, предпочитание за сигурност, емоционалност в възприятията и потребност да се почувствате значими за хората, които обичате. В края на месеца то минава в слънчевия си знак Лъв и нещата доста ще се трансформират. Лидерските позиции, които много от вас желаят да заемат, ще излязат на напред във времето и ще сте по-устремени да се потвърждавате освен в фамилията, само че и в работата. Фокусът ще е върху възприятията и страстите, които ще са доста по-засилени, върху желанието за занимания и флиртове. Моментът е подобаващ точно за всичко, което ви прави щастливи – да се отдадете на някое обичано занимание, на децата си и да не забравяте домашните си любимци (и те имат потребност от внимание), а в случай че нямате такива, е добър миг да се сдобиете.Меркурий (от останалите публикации за планетата може да си припомните нейното влияние) от разговорливите Близнаци влиза в Рак (9 юли). Следователно точно представителите на зодия Рак е допустимо да претърпят някакви промени. Комуникацията и останалите неща, за които дава отговор Меркурий при тях ще са доста засилени и е време да подхващат дейности за плановете, които желаят да осъществят.

Освен прекосяването на Слънцето в Лъв и на Меркурий в Рак, в края на месеца планетата Венера (от предните публикации за Венера можете да си припомните защо дава отговор тя) става ретроградна и ще способства за много объркващи обстановки. Най- наранени ще бъдат хората с асцендент или зодия Телец и Везни, тъй че им остава още малко време да свършат значимите си задания, преди проектите им леко да се объркат. Отдайте се на лятното въодушевление и заниманията и не обръщайте прекомерно доста внимание на негативите, които ви заобикалят. Винаги ще има нещо, което да скапе настроението и проектите ви, по тази причина би трябвало да се възползвате от хубавите и позитивни моменти, до момента в който ви се дават. 



 

ВЕЗНИ
Кариерата и построяването на известност ви следват още от предишния месец. Някои ще се устремят точно в тази сфера със промяна в работата, а други ще гледат към настоящето си място и желанието да завоюват по-горна позиция. Моментът допуска и някаква връзка с член от фамилията, тъй че може да решавате фамилни въпроси. Приятелите ви ще са още веднъж към вас и няма да ви дават минутка успокоение и ще се опитат да ви привлекат към купона. Парични проблеми може да ви обезпокоят и ще търсите решение по какъв начин да свиете разноските си – нещо, което представителите на тази зодия е мъчно да създадат. Вместо да внимават в харченето, точно поради сложния миг може да се впуснат в следващия шопинг.

СКОРПИОН
Учението или пътуванията са на дневен ред при вас. Правите всичко належащо, с цел да се отърсите от леката меланхолия, която може да ви е налегнала. Имате прекомерно доста въпроси да си задавате, само че ги отлагате, мислейки, че всичко ще се оправи с времето. Но сами знаете, че никой с изключение на вас не може да реши проблемите ви, а и вие няма да допуснете никого толкоз покрай мислите и желанията си, тъй че се захванете за решаването им след отпускарския интервал, който сте подхванали.

СТРЕЛЕЦ
Половинката или бизнес сътрудникът ви не престават да заемат огромна част от вниманието ви и това стартира леко да ви изнервя. Желаете време, което да отделите за себе си. Ако не сте трансформирали към момента нещо по себе си, в този момент е моментът за трансформацията ви. Не е изключено и напрежението, на което може да сте били подложени, да ви е докарало или затвърдило здравословни проблеми, които ще би трябвало да долекувате. Ако ви се наложи да прекарате повечко време у дома, не се оставяйте на бездействието, а гледайте да запълвате времето си с нещо забавно.

КОЗИРОГ
Връзката с колегата ви е на напред във времето. След дългия работен развой, на който бяхте подложени, сте отдали вниманието на индивида до вас. Естествено, това няма да мине без напрежение и при някои от вас може да изскочат проблеми, които дълго време са били скрити, или да дойдат нови точно поради работни процеси, за които ще би трябвало да се погрижите за малко. При необвързаните моментът подготвя към намиране на половинка и бъдете с необятно отворени очи. Материални облаги може да ви зарадват и да разнообразят всекидневието ви.

ВОДОЛЕЙ
Някои от вас е време да сложат завършек на купона и да се отдадат на работните задължения, които дълго време са били подценявани. Може да сте натрупали доста хрумвания, които е време да реализирате или най-малко да ги приготвите, с цел да блеснете в подобаващия миг. Същото важи за изпити, в случай че би трябвало да полагате такива. Именно в случай че сте се подготвили добре и не сте пренебрегнали нещо значимо, ще пожънете триумф. При други представители на зодията може да има здравословни проблеми и ще би трябвало да потърсят лекарско мнение. Моментът дава предпоставки и за развиване в партньорската сфера, в случай че не сте ги осъществили през миналия месец. Хубаво е да внимавате при пътувания с въпроси, касаещи документи.

РИБИ
Семейните въпроси, които ви тормозят, скоро ще отшумят или просто вие ще спрете да се влияете от тях. Лятното въодушевление, в случай че още не ви е превзело, в този момент ще ви обсеби и ще се втурнете към купона. Именно в този момент е моментът да впуснете въображението си в действие; за тази цел си пригответе писалка и лист да запишете всички хрумвания, които ви идват мислено. А някои от вас може да впуснат въображението си в различен смисъл и да се отдадат на него с някой нов познайник/познайница. Позабавлявайте се добре, тъй като в края на месеца ще се върнете още веднъж към ежедневните си грижи и работни процеси.

 

Останалите знаци можете да видите.

 

Мариета Георгиева е магистър по стопанска система, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството към хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР