Топлофикация София си затваря очите пред факта, че ограбва столичани

...
Топлофикация София си затваря очите пред факта, че ограбва столичани
Коментари Харесай

Манолова зове на бунт срещу сметките на Топлофикация

„ Топлофикация София ” си затваря очите пред обстоятелството, че ограбва столичани с спомагателни 11% Данък добавена стойност. Въпреки това, гробовна тишина от Столична община. Фандъкова е принципал на ”Топлофикация ”. Тишина и от страна на КЕВР. Тоест опит грабежът в действителност да бъде осъществен до край. Затова призоваваме всички столичани на следващия ден в 14.30 в двора на ”Топлофикация ” да вземат участие в всеобщо горене на сметките ”. Това разгласи пред НоваНюз Мая Манолова, ръководител на  „ Изправи се, България ”.

По думите на Манолова, този обир би трябвало да бъде осъден. „ Трябва да бъде преустановен и изобличен, и единственият метод е хората да се изправят и да кажат „ Не, няма да плащаме ”. Защото е невероятно за българина с непипнатите приходи да заплаща 60% по-скъпо парно, 60% по-скъпа вода, 5 пъти по-скъп газ, 200 лв. дърва и така нататък ”

-->

„ След 2 октомври, след изборите, ще има нов парламент и тогава, в случай че той не одобри ограничения за поддръжка на семействата, не поеме цялото нарастване на битовите сметки, ще преминем към ефикасни дейности, дейно гражданско непокорство. Енергийно небогати са всички българи, чиито сметки за сила са по-високи от 10% от техните приходи. При заплата от 1500 лв., до 150 лв. би трябвало да бъдат сметките за сила. Ако са по-високи, хората са в графата енергийно небогати. И такива са към този момент близо 70% от българските жители ”, сподели Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР