“Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов обявиначалото на отоплителен сезон

...
“Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов обявиначалото на отоплителен сезон
Коментари Харесай

ТЕЦ Сливен обяви начало на отоплителния сезон

“Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов ” обявиначалото на отоплителен сезон 2022/23г. от през днешния ден, 4 ноември, по отношение на намалените температури и постъпили в сдружението заявки за включване на отоплението.

От сдружението разясниха, че включването на отоплението ще се извърши поетапно в следната поредност:

- детски градини, ясли, и образователни заведения;

- болнични и здравни заведения;

- жилищни сгради;

- икономически консуматори

Във връзка с това е належащо вътрешните отоплителни съоръжения в постройките, както и отоплителните тела в жилищата да бъдат приведени в подготвеност за работа.

За да се избегнат проблеми и обезпечи обикновено действие на вътрешните съоръжения, е належащо:

▶ Да бъдат завършени всички ремонтни действия по вътрешните съоръжения.

▶ Да се отстранят проблемите в здания, в които изби, абонатни станции, както и коридори, водещи към тях са наводнени, нечисти или със усложнен достъп.

▶ Вътрешните съоръжения за отопление е належащо да бъдат напълнени от упълномощеното лице, отговарящо за абонатната станция.

▶ Вентилите на отоплителните тела би трябвало да се отворят на оптималната степен, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване.

▶ В случай, на установен проблем с електронните уреди, инсталирани на радиаторите, е належащо да се уведоми топлинния счетоводител, който дава отговор за тяхната поддръжка.

Ако някоя постройка етажна благосъстоятелност не желае да бъде включено отоплението е належащо да го съобщи документално в Информационния център на сдружението на адрес бул. “Хаджи Димитър ” 39.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР