"Топката е в ръцете на премиера Борисов да каже на

...
"Топката е в ръцете на премиера Борисов да каже на
Коментари Харесай

Сидеров: Премиерът да каже на Симеонов да спре да се прави на старшина


"Топката е в ръцете на премиера Борисов да каже на вицепремиера Валери Симеонов да спре да се прави на старшина на локални структури ", сподели пред публицисти водачът на "Атака " Волен Сидеров.

Той сподели фотография на шефа на Районното полицейско ръководство в Созопол Милен Гайдарджиев и съобщи, че такива хора били пришпорвани от Валери Симеонов да затварят заведения, да поставят патрулки и да заплашват.

„ Лично този субект е заплашвал заведения, че са отворили. Срещу това нещо се боря и сега подхващам ограничения. Говорих и с вътрешния министър дали е известен за това. Той не беше доста наясно какво вършат неговите районни началници”, сподели още Сидеров.

Лидерът на „ Атака” даде образец и с различен случай, в който ефирен екип снима по какъв начин Валери Симеонов се обажда на шефа и желае да получи протоколите за затвореното поради шума заведение „ Какао бийч “.

Волен Сидеров счита да насочи въпросите си документално към премиера и членовете на държавното управление.

На въпрос дали Бойко Борисов няма да се изнерви от опълчванията сред сътрудниците в обединението, Сидеров отговори, че тези кавги не взривяват, а заздравяват обединението, само че „ не може един вицепремиер от цялото държавно управление да се прави на ротен старшина”.

Сидеров разяснява и Договора за добросъседство сред България и Македония . Според него той би трябвало да бъде подписан анекс, в който да се запише, че Скопие не би трябвало да спекулира с български исторически събития и персони.

„ Във връзка с последните изказвания на министър-председателя на Македония Зоран Заев за Илинденско-преображенството въстание Народното събрание би трябвало да одобри решение, че разпорежда на държавното управление да анексира контракта с Македония – това е допустимо, самият контракт разрешава това. В него най-общо се споделя, че Македония ще се въздържа от всевъзможни спекулации и опити да присвоява исторически персони или събития – владетелите на първата българска империя от цар Крум до цар Владислав и всички исторически персони и събития, свързани с национално-освободителната битка и така нататък “, съобщи още Сидеров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР