Топизпълнителят Азис става конкуренция на Николаос Цитиридис и Слави Трифонов,

...
Топизпълнителят Азис става конкуренция на Николаос Цитиридис и Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Азис стартира онлайн шоу - slava.bg

Топизпълнителят Азис става конкуренция на Николаос Цитиридис и Слави Трифонов, написа "България Днес ".

Кралят на попфолка работи върху свое ново токшоу онлайн. Участие в него ще вземе и оркестърът му. Негови фенове са потребителите на обществените мрежи, които също имат опция да задават въпроси.

"Да, работя и мисля в тази посока. Там е бъдещето ", призна изпълнителят. Т.нар. епизоди ще бъдат предавани в нета онлайн и във всеки един от тях ще има диалог с забавен или известен човек.

"Няма да са единствено известни. Ще дадем естрада на всеки, който има какво да каже ", споделят от екипа му.

Идеята за онлайн шоу идва на Азис, откакто концертът, който направи онлайн в интернет по Коледа, беше гледан от 1 млн. фенове единствено на стрийминг платформа. Вчера с присъединяване на Софи Маринова звездата още веднъж взриви мрежата във връзка ромската Нова година Банго Васил.

"Разбрах, че ме харесвате. Ето, ще извърша всичките ви обичани части. Кефя се и че тези, които ги е позор да кажат, че ме слушат, отново го вършат, само че скрито. Едва ли обаче има българин, който да не знае най-малко част от моя ария. Това ме кара да съм горделив с музиката, която върша ", показа Азис след първия си концерт по Коледа.

От година-две насам артистът промотира планове, които с изключение на с радостните си ноти имат и обществена устременост. В един от последните си клипове – "Мотел ", Азис пее за угрижени, страдащи и търсещи непосредственост хора.

"Този клип и песента се трансфораха в шлагер, освен това отвън България. Мога единствено да го установявам. Дори се шегувахме, че надвиши 3 милиона и 300 000 гледания, съвсем колкото Адел. Тук първокласните коли, неприятните батки и нищожно облечените манекенки отстъпват място на елементарните хора от градския рейс - всеки може да откри себе си в моите песни. Вече съм на възраст, в която с изключение на за радостни неща ми се желае да пея и за неща, които вълнуват елементарните хора ", споделя за триумфа на "Мотел " и "Хабиби " артистът. Ако се съди по голямата медийна сърдечност към него обаче, както и лудостта на феновете му в обществените мрежи, май освен мейнстриймът е високомерен от Азис, ами и хората го следват като луди, споделят в музикалния отрасъл.

Самият артист в едно от последните си изявленията показа, че се усеща неловко към този момент от гримовете, изкуствените мигли и високите токове, с които преди беше толкоз абсурден и друг. Днес Азис е още по-смел и е подобен, какъвто е - ром и хомосексуален мъж, един от нас.

"Неудобно ми е даже от щерка ми Рая към този момент да съм оня с токчетата и мощния грим. Вече съм съзнателен и не ме е боязън да покажа същинското си "аз ". Азис и Васко последователно се откриват един различен ", твърди артистът. Именно и такива хора ще демонстрира в шоуто си артистът - другите, надарените, странните, даже нахалните, настояват от екипа му.

Кралят на фолка към този момент бе водещ на лично "Вечерно шоу на Азис " дружно с Катето Евро от 2007 до 2010 година в телевизия, която към този момент не съществува.

"Тогава бях дама с балет и бенд. Сега съм си "аз ", само че отново с бенд ", смее се Азис. Шоуто тогава бе свалено от ефир заради понижен бюджет. През него минаха съвсем всички музикални реализатори и лица от шоубизнеса.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР