Топ специалисти от водещата клиника за лечение на зависимости Dr.

...
Топ специалисти от водещата клиника за лечение на зависимости Dr.
Коментари Харесай

Лечение на зависимости: Топ специалисти от чужбина гостуват в България

Топ експерти от водещата клиника за лекуване на зависимости Dr. Vorobievще гостуват в България на 18 декември 2018 година Главният доктор на клиниката доктор Горан Баич и клиничният психолог Елена Иванчова ще съветват гратис пациенти в София по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до последните постижения в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.
„ Установихме, че хората, които се борят за превъзмогване на наркотична, алкохолна или различен тип взаимозависимост, са една от групите, които най-често се интересуват от лекуване в чужбина. Обикновено те търсят клиники с обичаи и потвърдени триумфи в тази област, както и комфорта на анонимността, който им дава лекуването зад граница “, разяснява Звезделина Лютфи, шеф на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “.
Клиниката Dr. Vorobievв прилежаща Сърбия е известна в доста страни по света с това, че ползва най-съвременните техники за лекуване на зависимости, комбинирани с неповторим способ за превъзмогване на психическата взаимозависимост, който разрешава на засегнатите от пристрастяване лица по натурален метод да възвърнат контрола върху мислите и държанието си. За достиженията и нововъведенията си клиниката наскоро получи влиятелната златна премия International Quality Summit Award 2018 в Ню Йорк.
Лечението на зависимости изисква опит и комплициран комплекс от медицински, психически и рехабилитационни процедури, които да подкрепят засегнатите лица и техните фамилии в този нелек стадий от живота им, за постигането на сполучлив и дълготраен резултат. Екипът на клиника Dr. Vorobievе построен от професионални психиатри, анестезиолози, психотерапевти, клинични психолози и специфични педагози, обучавани в едни от най-хубавите рехабилитационни центрове в Европа и Съединени американски щати, профилирани в лекуването и рехабилитацията при алкохолни и наркотични зависимости. Тяхната работа стартира с подробни проучвания и психическа диагностика, с цел да открият корените на повода за пристрастяването при всеки обособен пациент и степента на взаимозависимост.Следва стадий на безболезнена детоксификация, която има за цел сполучливо и безвредно да преведе пациента през неприятната фаза на абстинентния синдром. На този стадий са нужни опитни експерти, които да преценят според от съответния случай какви способи и с каква дълготрайност да приложат. След превъзмогването на абстиненцията пациентът нормално се усеща по-добре, само че за жалост това не е краят на зависимостта, а единствено началото на най-трудния стадий от лекуването. Включват се техники и похвати за образуване на отрицателно отношение и понижаване атрактивността на съответната субстанция. Информационна, аудио-визуална и доста типове поддържащи лечения могат да добавят лекуването според от съответния случай.
За 23 години работа в клиниката с над 93% успеваемост са лекувани хиляди пациенти от целия свят, в това число България, Русия и някогашните руски републики, Италия, Гърция, Германия, Съединени американски щати, Англия. Сред тях са хора със взаимозависимост от опиати (хероин, метадон, субститол, субутекс, трамадол и др.), пристрастени към алкохола и даже пациенти с хазартна взаимозависимост.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доктор Горан Баичи Елена Иванчовав София на 18 декември би трябвало да се запишат авансово на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.
Повече за „ Медикъл Караджъ “:
Мисията на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ е да подкрепя пациенти от България при разрешаването на техния здравословен проблем, като ги свързва с водещи лечебни заведения както в страната, по този начин и в Турция, Германия, Испания, Австрия, Израел, Чехия. Благодарение на построените партньорски взаимоотношения с клиники в целия свят и на насъбрания опит, „ Медикъл Караджъ “ може да даде благоприятни условия за второ здравно мнение, диагностика и лекуване за всяка диагноза.Здравно-информационният център спомага във всеки стадий от лекуването – както за връзката с клиниките, по този начин и за организацията към пътуването, като услугите са изцяло безвъзмездни за пациента.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР