Топ дизайнерката Мегз разчувства последователите си със снимка на семейството

...
Топ дизайнерката Мегз разчувства последователите си със снимка на семейството
Коментари Харесай

Мегз показа семейството си

Топ дизайнерката Мегз разчувства почитателите си със фотография на фамилията си. Красавицата е безапелационна, че околните ѝ са най-важното нещо в живота ѝ и че по мъчителния метод е научила, че парите не могат да ти купят обич и благополучие.

Дизайнерката за пръв път описа, че е от разграничено семейство: “заради пари, несъмнено... За да може да имаме сякаш всичко - в действителност нямахме най-важното - просто да бъдем дружно. Може би тук си обяснявате и за какво изкарването на пари е толкоз мощно заложено в характера ми. Защото още от дете си повтарях всеки божи ден, че в случай че имам доста, доста, доста пари фамилията ми ще може да е дружно и баща няма “да живее в телефонната слушалка”.

Това изяснява доста от свръх амбициозния темперамент на хубавицата. Близки до нея разясняват, че още от дете се е стремяла към водачество, власт и пари, с цел да може сама да дефинира ориста си и когато един ден сътвори лично семейство - то да не бъде разделяно поради изкарването на пари и да може да живее щастливо дружно.

Тези откровения умилиха почитателите и доста от тях споделиха, че в този момент за пръв път си изясняват силата и крайностите в характера на Каканашева и че и симпатизират все по-силно, написа ХотАрена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР