Топ диетоложката на България Енджи Касабие отново работи за детенце.

...
Топ диетоложката на България Енджи Касабие отново работи за детенце.
Коментари Харесай

Енджи Касабие и съпругът й работят за бебе: Вижте къде!

Топ диетоложката на България Енджи Касабие още веднъж работи за детенце. Както добре знаем, преди години тя загуби близнаци, само че все пак не се отхвърля от фантазията си да бъде майка и твърди, че този път ще направи всичко допустимо, с цел да я сбъдне.

За да изпълнят своята цел, Енджи Касабие и брачният партньор й Рабих са избрали приказна дестинация, на която да се усещат задоволително спокойни и уединени. Двамата са на сантиментална отмора в една от най-посещаваните дестинации – Дубай.

Въпреки че може би от поверие диетоложката заобикаля да разяснява тази тематика, тя не крие, че се надява скоро да стане майка.

Само преди две години Енджи претърпя импровизиран аборт и загуби две деца – близначета. След това имаше още един несполучлив опит, което безусловно раздруса живота й. Тогава около неволите потеглиха клюки, че Енджи и Рабих са се разделили. Това обаче не е по този начин, а най-категоричното опровергаване би било да се върнат трима от сантименталната си почивка в ОАЕ. „ Моля се всеки ден да ми се случи ”, споделя с вяра Касабие.

Енджи Касабие е родена  на 1 ноември 1982 г.През 2016 година подписва брак с ливанския модел Рабих Ел Зейн в Кайро, Египет.

Касабие е учила в „ International College IC “ в родния си град Бейрут. Следва в „ English Academy “, след което следва висше обучение в региона на медицината. През 2014 година пази докторантура в НСА. Асистент в „ Катедра по хигиена, здравна екология и хранене “ в Медицинския университет в София и приключва докторантура във Вашингтонския университет със компетентност „ Диететика “.

През 2006 година основава първата компания за здравословно и диетично хранене в България – „ And Diet “. Добива известност в България и получава доверието както на родни известни персони, по този начин и на международни звезди като Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод Ван Дам, Робърт Де Ниро, Джон Траволта, Арнолд Шварценегер, Ева Лонгория, Бритни Спиърс и аристократски фамилии от ОАЕ.

Участва в деветото издание на „ VIP Brother “ на „ Биг Брадър “ през 2017 година

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР