Топ 6 най-добрите гуми за вашите офроуд приключения

...
Източник на изображението: elements.envato.comАко сте любител на офроуд приключенията и
Коментари Харесай

Източник на изображението: elements.envato.com

Ако сте любител на офроуд приключенията и искате да увеличите производителността на своя автомобил 4x4, изборът на правилните гуми е от съществено значение. Те се грижат за вашите стабилност, сцепление и устойчивост по неравни терени, затова е нужно и да са с висококачествени.

Позволихме си да направим кратко проучване и да ви представим някои от най-добрите гуми за офроуд. Разберете кои са те в статията по-долу и направете своя избор в доказал се магазин за гуми.

BFGoodrich All-Terrain T/A KO2

Гумите BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 са проектирани да се справят и с най-взискателните предизвикателства по черни, кални или каменисти пътища. Осигуряват изключителна производителност на всички видове терени.

Те се отличават с технологията CoreGard, която е вдъхновена от рали гумите Baja T/A KR2. Тези гуми са в състояние да избутат от пътя всички отломки, които могат да попречат на безопасното шофиране. Изработката им е от специална гумена смес, която разпределя напрежението равномерно и е устойчива на износване.

BFGoodrich Trail Terrain T/A

Гумите BFGoodrich Trail Terrain T/A са универсалното решение за любителите на офроуда. Те са внимателно проектирани, за да осигурят отлично представяне на различни настилки. Перфектни са за тези от вас, които искат да карат както по асфалтирани, така и по неравни терени.

Дизайнът на протектора осигурява перфектно сцепление върху кал, чакъл и пясък. Това ви позволява да се справяте с предизвикателствата на офроуд пътищата с увереност. В същото време Trail Terrain T/A допринасят за оптималния комфорт при шофиране и са с нисък шум на пътя.

Pirelli Scorpion All Terrain Plus

Pirelli Scorpion All Terrain Plus са идеалният спътник на привържениците на предизвикателните пътища. Те предлагат перфектната комбинация от изключителна производителност и безопасно и комфортно шофиране.

Дизайнът на протектора осигурява перфектно сцепление върху кални и каменисти участъци. Управлението им е гладко, стабилно и надеждно както офроуд, така и на асфалтирани пътища.

Гумите Pirelli Scorpion All Terrain Plus са устойчиви на пробивания и са изключително издръжливи. С тях можете да изминете над 80 000 км.

Goodyear Wrangler DuraTrac

Благодарение на дизайна на протекторите, гумите Goodyear Wrangler DuraTrac осигуряват ненадминато сцепление, дори и при пренасяне на тежки товари. Тяхното повишено сцепление по всякакви терени прави гумите подходящи дори и за сняг. В тях е включена технологията TractiveGroove Technology™, която служи за самопочистване на протектора.

С толкова много предимства, Goodyear Wrangler DuraTrac със сигурност са заслужили мястото си в нашия списък

Yokohama Geolandar A/T G015

Офроуд гумите Yokohama Geolandar A/T G015 разполагат с ръбове, служещи за допълнително сцепление през всички сезони, дори през зимата. Техните четири периферни канала ускоряват евакуацията на водата, което значително намалява вероятността за аквапланинг.

Каучуковата им смес Enduro ги прави по-устойчиви на износване, което ще ви позволи шофирате с тях дълго време. Yokohama Geolandar A/T G015 също са изключително издръжливи и устойчиви на разкъсвания, които могат да възникнат при шофиране извън пътя.

Cooper Discoverer A/T3 4 S

Сред най-добрите гуми за офроуд са и Cooper Discoverer A/T3 4 S. Те се отличават със своята шарка на протектора, която е с 5 ребра и значително подобрява шофирането извън пътя. Те намаляват и вероятността от аквапланинг.

Независимо теренът той е сух, мокър или заснежен, можете да разчитате, че тези гуми ще ви осигурят стабилно представяне. Всичко това е благодарение на технологията Adaptive-Traction, която позволява перфектно сцепление на всички видове настилки.

Добрата устойчивост на гумите Cooper Discoverer A/T3 4 S ви позволява да изминете над 100 000 км с тях.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР