Тони Димитрова се е разделила с по-младия си приятел –

...
Тони Димитрова се е разделила с по-младия си приятел –
Коментари Харесай

Тони Димитрова в поредна любовна драма! Изрита гаджето си заради отвратителната му пристрастеност, която едва не разорила певицата

Тони Димитрова се е разделила с по-младия си другар – артистът и китарист Иван Ченов, научи „ Уикенд ” от нейни сътрудници. 2 години откакто българската Бони Тейлър разгласи младока за мъжа на живота си, тя позорно го е изхвърлила от него. Причината – хазарт и задължения, които натрупал музиканта.

На Тони й писнало да заплаща борчовете му и един ден му взела ключа му от общата им квартира, като му декларирала, че повече не желае да чува за него. В началото на връзката им живеели в жилището на Тони дружно с двете им деца. От предходни свои връзки певицата има 18-годишна щерка Магдалена, а Иван – 17-годишен наследник Калоян.

Музикантите решили да се отделят и наели жилище чартърен в блока на Тони. Синът му заживял в жилището на баща си, а Магдалена останала в този на майка си. Така певицата с пресипнал глас била спокойна, че невръстната й наследница е под непрекъснат надзор.
Раздялата им била обществена загадка в музикалната колегия, а доказателство за това е, че 55-годишната Тони и 43-годишният Иван не поемат към този момент общи изяви. При гастролите си из страната гласовитата бургазлийка е заменила някогашното си гадже с музикант от групата на Стефан Диомов „ Петте сезона”.

Ченов също обикаля страната, само че без досегашната си половинка и ракета притежател. Тони не могла да преодолее пристрастеността на Иван към ротативките. Според слуховете, които циркулират в морския град, китаристът натрупал големи задължения, които срутили връзката му с Тони.

По време на присъединяване си в предаването „ Търси се” на 18-и март, певицата дума не обели за Иван . Тя отхвърля да приказва за него и във вестникарските си изявленията.
Двамата се познавали от 20 години, децата им ходели в една и съща детска градина, само че се залюбили едвам преди 3, малко откакто китаристът овдовял. Съпругата му Людмила, също известна бургаска певица, издъхнала от скоротечна пневмония.
Щом се залюби с 12 години по-възрастната от него певица, кариерата му внезапно се отпушила. Ченов почнал да извършва мъжките партии на Орлин Горанов и починалите Гого Найденов и Пламен Ставрев в дуетните им песни. От обич към младото си гадже Тони фрапантно се втали и се подложи на разкрасяващи процедури. Прехвърлилата петдесетака певица призна, че към този момент е подготвена да мине под венчило, защото до този миг не била срещнала подобаващия мъж.
Уви, любовта й с Иван оцеля единствено 3 години. Колеги на музикантите обаче са уверени, че връзката им още веднъж ще се възроди, защото възприятията им били много мощни.

Те са на приливи и отливи. Иван е положително момче, само че в действителност си има проблеми. А и Тони не е елементарен темперамент ”, споделят техни сътрудници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР