Тони Димитрова призна, че е претърпяла поредно любовно разочарование. След като

...
Тони Димитрова призна, че е претърпяла поредно любовно разочарование.
След като
Коментари Харесай

Боли от любовта! Тони Димитрова спира да пее след серия разо...

Тони Димитрова призна, че е претърпяла следващо любовно отчаяние.

След като преди време се раздели с гръм и тропот с по-младия си другар - китариста Иван Ченов, с който до неотдавна се плюеха по медиите, въпреки всичко гласовитата бургазлийка отворила сърцето си за нов мъж. " Доскоро имах човек, само че към този момент нямам ", споделя с оскърбление наранената Тони, която за следващ път не могла да сполучи в любовен проект. Изпълнителката не издава повече детайлности за мъжа, с който е деляла постелка, само че твърди, че сега е сама.

Тя е карък в персонален проект и нееднократно се е разочаровала от половинките си. Такъв е освен сегашният случай, само че и латиносагата с Иван Ченов, както и с бащата на щерка й Магдалена, с която имаха търкания след развода и той не помагаше на певицата да гледа детето им. " Но постоянно ще имам вяра в любовта, аз съм любвеобилен човек, доста елементарно мога да се влюбя, само че потегли ли си веднъж - връщане няма. Не давам втори късмет на любовта, тъй като тя се изхабява ", откровена е Тони.

В момента тя е в креативна пауза и съвсем се е отдръпнала от театралната сцена. Тони е изгубила креативно ентусиазъм, поради нещастията, които й се случиха в границите на по-малко от година. Певицата загуби брат си поради ковид. Батко й не съумя да пребори вируса, макар, че звездата направи всичко допустимо, с цел да го избави, написа Ретро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР