Томи Хилифигър получи голямата награда за изключителни постижения в модата

...
Томи Хилифигър получи голямата награда за изключителни постижения в модата
Коментари Харесай

Томи Хилфигър – големият победител от модните награди на Tik Tok - Fаshion Awards 2021

Томи Хилифигър получи огромната премия за изключителни достижения в модата в границите на  наградите за мода на TikTok – FASHION AWARDS 2021, връчени на на 29 ноември 2021 година в Лондон. Дизайнерът е отличен поради приноса си към международната фешън промишленост и ангажираността си към основаването на приобщаваща общественост. Модните награди набират средства за фондацията на Британския фешън съвет и се концентрират върху отбелязването на високите достижения в стилната промишленост и поддръжката на креативния гений.

Домакин на вечерта беше режисьор, композитор и драматург Били Портър, притежател на награди Еми, Тони и Грами. А към Томи Хилфигър се причислиха специфични посетители, в това число риалити звездата и бизнесдама Крис Дженър и стилистът и телевизионният фешън арбитър Лоу Роуч, които връчиха премията на дизайнера.

На финала беше показана прожекция, която описа за основните моменти от кариерата на Томи Хилфигър, в това число за магазина People's Place, Meet The Hilfigers и емблематичната епоха на хип-хопа. Всеки открояващ се миг беше показан от добре познати модели, в това число Алтън Мейсън, Юми Ну, Отава Квами, Карън Елсън, Ерин О'Конър, Уини Харлоу, Джеймс Корбин, Лили Макменами, Стела Максуел, Джейсън Люис, Тайс, Циния Кумар, Шериф Дуамба, Джорджия Мей Джагър и за закриване на шоуто Наоми Кембъл.

Гвоздеят на програмата бе английска Charli XCX, която посвети осъществяването си на спечелилия. Тя бе облечена в яке и кожени панталони от сбирката Tommy x Romeo и ботуши от Tommy x Timberland.

Томи Хилфигър носеше поръчков тъмносин кадифен смокинг от сбирката Тоmmy Hilfigerx Denis Frison, ръчно направено в Италия от извънредна материя, основана за марката, с копринени грогрейн маншети и алена копринена подплата и съчетана с бяла смокинг риза Тоmmy Hilfiger. Панталонът беше с висока талия и присъщата за марката оксфордска подплата.



Дий Оклепо беше облечена с персонализирана електриково-жълта рокля Тоmmy Hilfiger в копринено кади, с падащо на раменете деколте и скулптурни ръкави до пода за трагичен контур. Крис Дженър пък заложи на сатенен шал с класикаческия за Тоmmy Hilfiger байрак с лого, върху черен гащеризон с съвременно, отворено деколте.



 

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР