Томас Тухел иска да привлече двама от бившите си играчи

...
Томас Тухел иска да привлече двама от бившите си играчи
Коментари Харесай

Тухел се насочва към двама от Челси

Томас Тухел желае да притегли двама от някогашните си играчи в Челси, откакто напълно неотдавна застана публично отпред на Байерн Мюнхен, оповестява The Sun.

Бившият ментор на Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен, който размени на поста в Байерн уволнения Юлиан Нагелсман, се е насочил към вратаря на " сините " Едуар Менди и полузащитника на лондончани Матео Ковачич.

Според английския таблоид, Тухел ще опита да вземе Менди и Ковачич, като стражът не е първи избор под рамката на мениджъра на Челси Греъм Потър, който избира за титулярен вратар Кепа Арисабалага. Менди има контракт на " Стамфорд Бридж " до 2025 година, само че е измежду минимум получаващите в клуба, като отказал шестгодишен договор поради това, че от Челси не са посочили задоволително " почитание " към него по отношение на финансовото му заплащане.

Ковачич въпреки това е с изтичащ контракт през идващото лято и Потър евентуално ще направи чистка, с цел да освободи място за някои от новите попълнения на " сините " през натоварения зимен трансферен прозорец
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР