Том Круз може би е намерил следващия си проект и

...
Том Круз може би е намерил следващия си проект и
Коментари Харесай

Том Круз вероятно ще участва в новия филм на Алехандро Иняриту

Том Круз може би е намерил идващия си план и той наподобява като неозаглавен филм на Алехандро Г. Иняриту, заяви Deadline.


Проектът ще бъде първият англоезичен филм на Иняриту след наградения с " Оскар " " Отмъстителят ", който завоюва премията за най-хубав режисьор (втора поредна за Иняриту) и за най-хубав артист на Леонардо ди Каприо.

Филмът ще бъде продуциран и режисиран от Иняриту в допълнение към написването на сюжета в съавторство със Сабина Берман, както и към повторното събиране със сътрудниците на " Бърдмен " Александър Динеларис и Николас Джакобоне. Проектът е и първият от надяваме се многото с Warner Bros. откакто предишния месец беше оповестено, че той се причислява към студиото в " стратегическо партньорство ".

Идеята на съдействието сред Круз и екипа на студиото Warner Bros. е да се подкрепи създаването на напълно нови и истински филми и тези продукции да бъдат пуснати в кината, а не направени за стрийминг.

Не са налични никакви детайлности за сюжета, като се изключи че става дума за нова истинска история, написана от Иняриту. Deadline продължава с това, че Круз " е бил гладен да откри идващия план " и е работил бързо, с цел да си уреди среща с режисьора./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР