Толкова е важно в момент на криза в региона, когато

...
Толкова е важно в момент на криза в региона, когато
Коментари Харесай

Петков: Мечтата ми е да имаме координирани Балкани за всички теми

" Толкова е значимо в миг на рецесия в района, когато войната в Украйна към този момент зае такава огромна част от вниманието на всички, да сме дружно, да се координираме. Освен на равнището на НАТО, на равнището на Европейски Съюз, на бъдещите членове на Европейски Съюз, да се координираме и на равнище Балкани. Мечтата ми е да имаме координирани Балкани за всички тематики ”, това съобщи министър председателят Кирил Петков след взаимната среща на страни членки на НАТО от Югоизточна Европа , в която вземат участие и  министър-председателите на Румъния, районен съд Македония и Черна гора – Николае Чука, Димитър Ковачевски и Здравко Кривокапич. 

Събитието е проведено по самодейност на българския министър председател, оповестиха от Министерския съвет.



 
 среща НАТО Министерски съвет
Във фокуса на полемиките са  отраженията върху района от войната в Украйна и ще се обменят отзиви по отношение на последствията в сферите на сигурността, енергетиката и стопанската система в кратковременен, дълготраен и средносрочен проект.

Четиримата водачи ще обсъдят и ограничения по отношение на усилване на координацията и съдействието в Югоизточна Европа за превъзмогване на общите провокации.

Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР