Толкова е лесно да приемете партньорството си за даденост, особено

...
Толкова е лесно да приемете партньорството си за даденост, особено
Коментари Харесай

6 лесни начина да освежите връзката си

Толкова е елементарно да приемете партньорството си за даденост, изключително в случай че сте дружно отдавна. Домакинската работа, уговорките и напрежението на работното място, в композиция с останалите отговорности постоянно могат да ни накарат да преминавам на автопилот що се отнася  емоционалния ни живот, очаквайки той да се оправя самичък на назад във времето, до момента в който ние се концентрираме върху  уж по-важни задания.

Ако връзката ви е постоянна и здрава, даже и да е влезнала в този коловоз, тя елементарно може да излезе от него, с помощта на малко грижи и внимание.
 България може да помогне доста на Украйна с оръжие 6 окт 2022 | Въпреки изказванията, че България " няма кой знае каква войска " и няма смисъл да оказва помощ на Украйна, действителността...
Нека си напомним по какъв начин може да стане това.



Не забравяйте да си говорите

Отделете време, с цел да обсъдите с колегата си по какъв начин се усеща всеки от вас. Обсъждайте всичко и говорете намерено!

Може би сте придобили навика да си режете ноктите на краката пред тв приемника и това безшумно подлудява колегата ви; или той може би е податлив да забива взор в телефона си за часове, вместо да приказва за деня си.

Ако си позволите един на различен да изразявате възприятията си постоянно - и обещаете авансово да се изслушвате, вместо да се обиждате - тогава тези релативно незначителни недоволства няма да имат късмет да прераснат в нещо по-сериозно.

Правете проекти

Съвместните проекти оказват помощ за подсилване на прочувствените връзки с неизбежното съмнение, че ще бъдете дружно, когато се осъществят.

Не е належащо проектите да са съществени или осъществими даже. Да извършите дружно хранилка за птици или да чертаете проекти за пътешестване до Марс - това е също толкоз значимо, колкото вложенията и вариантите за пенсиониране.

Намерете си взаимно занимание

Вярно е, че взаимното занимание е факсимиле, само че клишетата постоянно съществуват, тъй като са правилни. Може да имате два леви крайници, да речем, само че може да опитате да се научите да танцувате танго дружно, сигурно най-малко ще е занимателно. Възможностите са безкрайни - от шиене на гоблени до скокове с парашут - просто открийте това, което ще се хареса и на двама ви.



Избягайте от всекидневието дружно

Вземете си почивен ден от работа, без да давате пояснение на шефа за какво, изчакайте децата да отидат на учебно заведение и се върнете в леглото дружно. Пийте кафе дружно по пижами дълго, гледайте филм или четете книга, до момента в който сътрудникът ви дреме до вас.



Редовно преразпределяйте домакинските отговорности

Не позволявайте на нещата да влязат в коловоз, в който единствено единият поема тежестта на грижата за дома. Винаги може да си извършите график за отговорностите вкъщи, който да разпределя по дни другите задължения. Няма мъж, който да не може да сортира прането или да сготви нещо даже и простичко.



Дайте си опция да прекарвате време сами

Прекарвате ли плажните ваканции, умирайки от досада, до момента в който вашият сътрудник щастливо се излежава на слънце с часове като изхвърлен на брега морж? Или сте се научили деликатно да игнорирате убийственото му изражение, до момента в който го влачите на разходките по хълма, които обичате? Помислете дали не е по-добре да се разделяте в тези моменти.

Да имате увереността да прекарвате време сами, както и дружно, е една от основите на стабилната връзка.

Не забравяйте, че с цел да са постоянни вашите връзки, най-важно в тях е вие ​​и вашият сътрудник да сте щастливи. Не е нужно да следвате избран проект или да робувате на общоприета норма.

Говорете умерено и намерено за всичко във вашата връзка. И най-важното – не забравяйте да се забавлявате!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР